Mutos Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sluchajcie wszedlem w posiadanie calkiem fajnego monitora - Compaq v710. Wszytskot by bylo git gdyby nie jeden maly prolem - on nie dziala ;) Jak go wlacze to on stuka!! Ale kineskop nie odpala :( Jezeli ktos z Was takie cos mial to czekam na opinie - co to moze byc i czy jest to do zrobienia we wlasnym zakresie? Dodam, ze go nie rozbieralem, bo tu nie mam czym. Wiec nie ogladalem go od srodka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 No duży LOL dla tego Pana. Ja bardzo przepraszam, ale JAK chcesz naprawić monitor którego nawet nie możesz rozebrać??? Uszkodzony tranzystor w układzie odchylania poziomego + parę innych drobiazgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie lol, teraz nie rozbiore ale moze bede mogl to zrobic za miesiac jak wroce do kraju ;) Nie wiem czy to ochylanie, bo kineskop sie w ogole nie wlacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...