tomek1111 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Moim zdanie nie ma co się zastanawiać nad zmianą Celka na Athlona. Bierz Athlona - lepszy pod każdym względem ,a to że celek ma aż 2,4GHz to o niczym nie świadczy. AMD :) CELEK :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Popatrz sobie na ten test http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showd...aspx?i=2139&p=1 tego celerona to bije w każdym teście nawet duron 1.6 więc nie ma co się zastanawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 No i znow to samo AMD vs Intelowski szit :D Krotka rada: -bierz tego Athlona 2200+ i sie nie zastanawiaj ,jak kazdy tu na forum tak i ja potwierdze ze Celeron to najwiekszy szit Intela. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 VerB odblokowanie cache w gierkach mu nie da zupełnie nic, więc ładniej śmigać nie będzie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 dzisiaj miałem do czynienia z celkiem 2ghz fsb 400 na nortwodzie... na markowej plycie MSI NEO jakos tam do tego 256DDR i powiem wam tyle ze gdy wgralem swiezego osa to myslałem ze komp powinien smigać przy pracy w windowsie... a tymczasem tak sie mulił ze masakra 8O przelaczanie miedzy okienkami bylo 2x/3x wolniejsze niz duronie 1400 niekreconym 8O a ze wszystkimi upiekszaczami XP komp chodzil jak by chciał a nie mogł :lol: i nie mowcie mi ze cos bylo zle ustawione bo wgralem najpierw OS"a + SP 1 + stery do MABO + stery do grafy+dx zadnych programow prawie nie bylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 To ciekawe bo u mnie SP4 do Win2000 bez sterów do płyty sie nie zainstaluje. A DX-a wgrywam po SP4 bo np. kX Project do SB Live wymagają DX9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 bierz athlona!!!! bo to dobry sprzęt!!! a tak swoją drogą, to może coś nie tak masz z tym farcrayem? ja grałem athlonie 1200 i radku9800 w 1024x768 - detale na maxa (jak kupiłem kartę i chciałem ją potestować :twisted: ) i wszysko łaziło całkiem spox... update: a jakie mobo masz pod celinę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Cytat bierz athlona!!!! bo to dobry sprzęt!!! a tak swoją drogą, to może coś nie tak masz z tym farcrayem? ja grałem athlonie 1200 i radku9800 w 1024x768 - detale na maxa (jak kupiłem kartę i chciałem ją potestować :twisted: ) i wszysko łaziło całkiem spox... update: a jakie mobo masz pod celinę? A może na P1 90mhz też smigało ? Bez przesady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Cytat bo wgralem najpierw OS"a + SP 1 + stery do MABO + stery do grafy+dx zadnych programow prawie nie bylo... To ciekawe bo jak instaluje najnowsze Caty do Radka ,np. Ati 4.7 to nie idzie bo wymaga on pierw zainstalowanego DX9 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Cytat Cytat bierz athlona!!!! bo to dobry sprzęt!!! a tak swoją drogą, to może coś nie tak masz z tym farcrayem? ja grałem athlonie 1200 i radku9800 w 1024x768 - detale na maxa (jak kupiłem kartę i chciałem ją potestować :twisted: ) i wszysko łaziło całkiem spox... update: a jakie mobo masz pod celinę? A może na P1 90mhz też smigało ? Bez przesady... rewelacji to może nie było, ale płynność była całkiem spox.... a propos: na tym konfigu mam w 3dmarku2k3 koło 5k.... (a w 2k1 tylko 7k) wniosek z tego taki, że niektóre gry (o silniku podobnym do 2k3) ostro ciągną po grafie, inne po procu... lekkie kłopoty z płynnością mam natomiast na NFS underground a gościu, że u niego jest lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...