Skocz do zawartości
PiPoL

Celeron 2.4 na Athlona 2.2?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

VerB odblokowanie cache w gierkach mu nie da zupełnie nic, więc ładniej śmigać nie będzie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj miałem do czynienia z celkiem 2ghz fsb 400 na nortwodzie... na markowej plycie MSI NEO jakos tam do tego 256DDR i powiem wam tyle ze gdy wgralem swiezego osa to myslałem ze komp powinien smigać przy pracy w windowsie... a tymczasem tak sie mulił ze masakra 8O przelaczanie miedzy okienkami bylo 2x/3x wolniejsze niz duronie 1400 niekreconym 8O a ze wszystkimi upiekszaczami XP komp chodzil jak by chciał a nie mogł :lol: i nie mowcie mi ze cos bylo zle ustawione bo wgralem najpierw OS"a + SP 1 + stery do MABO + stery do grafy+dx zadnych programow prawie nie bylo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

To ciekawe bo u mnie SP4 do Win2000 bez sterów do płyty sie nie zainstaluje. A DX-a wgrywam po SP4 bo np. kX Project do SB Live wymagają DX9.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz athlona!!!! bo to dobry sprzęt!!! a tak swoją drogą, to może coś nie tak masz z tym farcrayem? ja grałem athlonie 1200 i radku9800 w 1024x768 - detale na maxa (jak kupiłem kartę i chciałem ją potestować :twisted: ) i wszysko łaziło całkiem spox...

update: a jakie mobo masz pod celinę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

bierz athlona!!!! bo to dobry sprzęt!!! a tak swoją drogą, to może coś nie tak masz z tym farcrayem? ja grałem athlonie 1200 i radku9800 w 1024x768 - detale na maxa (jak kupiłem kartę i chciałem ją potestować :twisted: ) i wszysko łaziło całkiem spox...

A może na P1 90mhz też smigało ? Bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

A może na P1 90mhz też smigało ? Bez przesady...

rewelacji to może nie było, ale płynność była całkiem spox.... a propos: na tym konfigu mam w 3dmarku2k3 koło 5k.... (a w 2k1 tylko 7k) wniosek z tego taki, że niektóre gry (o silniku podobnym do 2k3) ostro ciągną po grafie, inne po procu... lekkie kłopoty z płynnością mam natomiast na NFS underground a gościu, że u niego jest lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...