Snooze Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mam sam neo+ i od 2 dni mam cos takiego ze ping w csa skacze od 40-150 dawniej mialem na niektorych serwach po 25-30 co sie dzieje ?? Jestem z Malopolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Hmmm... Moze cos jst nie tak z Twoim CSem, moze cos zmieniales w cofigu? A moze masz jakies wirusy, trojany i inne badziewie tego typu zasmiecajace dysk, a powodujace wlasnie takie rzeczy jak chociazby wzrost pinga. Moze rowniez zdazylo Ci sie ostatnio zapomniec wylaczyc p2p. Nieraz zabawy komendami typu: rate, cl_cmdrate, cl_updatrate moga wiele pomoc. Propnowalbym Ci zajrzec na forum traktujace o CS board.counter-strike.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 scanowalem mksem i panda online raczej z cfosem nie grzebalem...sprobuje odinstalowac cfos i stery ... Dawniej mi sie tak nie dzialo wogole mierzylem speed i mam cos kolo 256kb/s :D na jednej stronce :)Pingi z onetu mam od 25 do 140 (srednia) i raz mialem 25%lostow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nio to jak gubi juz jakeis pakiety to not good. Moze popytaj znajomych ktorzy korzystaja z tej samej centrali czy u nich tez wystepuja jakies problemy z neo, nieraz niestety tak sie dzieje z blizej niewyjasnionych przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Sprawdź visualroute pingi i gdzie zaczynają sie utraty i lagi... Może coś w tpsie... BTW. NIE ISTNIEJE NEO 768 :o... To jest tylko prędkość połączenia z centrala, jakbyś miał 768kbits to byś miał transfer z netu ~100kB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 narazie sie chyba poprawilo ping na onet ~14 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...