Skocz do zawartości
Snooze

Neo+ 768kb/s i skaczace pingi 40-150

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... Moze cos jst nie tak z Twoim CSem, moze cos zmieniales w cofigu? A moze masz jakies wirusy, trojany i inne badziewie tego typu zasmiecajace dysk, a powodujace wlasnie takie rzeczy jak chociazby wzrost pinga. Moze rowniez zdazylo Ci sie ostatnio zapomniec wylaczyc p2p. Nieraz zabawy komendami typu: rate, cl_cmdrate, cl_updatrate moga wiele pomoc. Propnowalbym Ci zajrzec na forum traktujace o CS board.counter-strike.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scanowalem mksem i panda online raczej z cfosem nie grzebalem...sprobuje odinstalowac cfos i stery ... Dawniej mi sie tak nie dzialo wogole mierzylem speed i mam cos kolo 256kb/s :D na jednej stronce :)Pingi z onetu mam od 25 do 140 (srednia) i raz mialem 25%lostow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio to jak gubi juz jakeis pakiety to not good. Moze popytaj znajomych ktorzy korzystaja z tej samej centrali czy u nich tez wystepuja jakies problemy z neo, nieraz niestety tak sie dzieje z blizej niewyjasnionych przyczyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź visualroute pingi i gdzie zaczynają sie utraty i lagi... Może coś w tpsie...

BTW. NIE ISTNIEJE NEO 768 :o... To jest tylko prędkość połączenia z centrala, jakbyś miał 768kbits to byś miał transfer z netu ~100kB/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi