lori129 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Czy jest ktoś z pomorza zajmujący się szukaniem "UFO":) Mam chęć stworzenia grupy(team'u:)) składającej się głównie z mieszkańców Pomorza...w przyszłości także powstała by stronka:) A wogóle pozdro dla szukaczy:) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 w umie pomorze jest niedaleko Olsztyna ;] i woda jest nad morzem i w okolo Olsztyna ;] same wspulne cechy :D wiec zwijaj ekipe i dolaczaj sie do Olsztyn AMD Team... www.olsztynamdteam.friko.pl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 wiec narazei mozesz liczyc sam dla nas i zbierac i naganiac ludzi do naszego teamu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a może przyłączysz się do grupy UFO ( www.ufoteam.neostrada.pl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Niech ci będzie wstąpie do klubu Olsztyn AMD Team, ale chcialbym zamienic pare slowek z toba...masz moze GG - mój numer to 4044498 odezwij sie....mam pare pytań:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Kurde w tak krótki czasie mam dwa zaproszenia:) jestem normalnie.....aż mi dziwnie:) no to UFO Team i Olsztym AMD Team - trudny wybór, używam procka AMD(Athlon 64 3800+) ale niewiem na którą grupę się zdecydować:) pozdro dla obu teamów.......odezwijcie sie na moje GG to pogadamy(4044498) oczywiscie ze zdecydowac sie tylko i wyłącznie na Olsztyn AMD Team :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 idz do olsztyn; ufo ma dosyc liczacych; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Birdman ma racje. bedzie duzo ciekawsza realizacja. jak nie mozesz wejsc bezposrednio na strone Olsztyna to sciagnij skonfigurowanego klienta z www.suczka.pl/aq/seti/seti.exe to jest olsztynski klient, serio a adres jest kolegi :D jak bedzie wiecej ludzi z pomorza to zmienimy nazwe na satysfakcjonujaco obie strony :D BTW. Witam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Już mi działa stronka już licze:) A co do nazwy to narazie wyglada na to, że kurde jestem sam na pomorzu:) i nazwa zostanie ta sama:) a wogole to z jakiego olsztyn jest wojewodztwa zachodio-pomoroski? Co sie lamiesz,sam nie jestes :) Ja mieszkam w Koszalinie i tez licze dla Olsztyn AMD Team. Komp dziala 24h i powoli sie liczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Już mi działa stronka już licze:) A co do nazwy to narazie wyglada na to, że kurde jestem sam na pomorzu:) i nazwa zostanie ta sama:) a wogole to z jakiego olsztyn jest wojewodztwa zachodio-pomoroski? aż łza się w oku kręci że poziom nauczania jest taki a nie inny :( Kiedyś nauczyciel mógł zdzielić ucznia linijką i przynajmniej był spokój, a to co sie dzieje teraz to jest masakra .... Olsztyn ---> Warmińsko - Mazurskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 cornholio juz Mu napisalem na gg ;] BTW: Ty cornholio liczysz seti :?: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie i prosze mnie nie przekonywać :-) ps. liczyłem kilka lat temu (za czasów studenckich) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja nie przekonuje ja zachcecam tylko ;] widze miejscowosc nieznana to akurat mozesz sie przylaczyc do nas ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam Zapraszam do nas jesteśmy z Gdyni więc to jak najbardziej Pomorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 to my zapraszamy do nas. wspolnymi silami moze nawet ufo pogonimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 powodzenia i do zobaczenia MistrzPoiu => gratuluje zwerbowania nowego czlowieka choc jezeli bedzie tak liczyl jak opisuje swoj sprzet to na duzo bym nei liczyl, bo zamiast rzeczonego wczesniej AMD(Athlon 64 3800+) ma 1900+ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Dzięki, ważne jest jednak żeby liczyć regularnie a komp rzecz nabyta dziś ma 1900+ jutro 3400+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja swojego kompa od 6 lat upgreaduje metoda malych kroczkow a swojego procka kupilem rok temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jestem zalozycielem Olsztyn AMD TEAM. mojego configa masz wypisanego pod kazdym moim postem ;] za procki placilem roznic: od 1000pln za p2 333 do 290pln za durona 1000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 aż łza się w oku kręci że poziom nauczania jest taki a nie inny :( Kiedyś nauczyciel mógł zdzielić ucznia linijką i przynajmniej był spokój, a to co sie dzieje teraz to jest masakra .... Olsztyn ---> Warmińsko - Mazurskie Przyganiał kocioł garowi. :twisted: Od kiedy to nazwę województwa pisze się wielką literą :?: 8O Jak już zarzucasz komuś niewiedzę, zwróć uwagę na to, co sam piszesz. :evil: Powinno być warmińsko-mazurskie. A jakbyś nie wierzył, to poczytaj sobie: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=wojew%F3dztwo&od=0 Poza tym zdanie zaczyna się akurat wielką literą, a nie małą jak u Ciebie, natomiast przed "że" i "a" (w tym przypadku) stawia się przecinek. A ta smutna morda na końcu pierwszego zdania z Twojej wypowiedzi, to jest niby kropka, tak? BTW, coś czuję, że miałeś częsty kontakt z linijką, ale jakoś Ci nie pomogło. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 wyczuwam sarkazm w Twojej wypowiedzi, ale mnie raczej chodziło o podstawową wiedzę z geografii. Gdyby się czepiać każdego popełnionego tutak błędu to miałbyś co robić na forum .... Mnie bardziej razi jak ktoś zadaje pytanie czy Olsztyn leży w zachodnio-pomorskim, niż to że napisałem to wielką literą .... ps. w WY w Białymstocku też nie jesteście święci. Spędziłem tam pięć lat i na początku miałem problemy ze zrozumieniem ludzi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 wyczuwam sarkazm w Twojej wypowiedzi, ale mnie raczej chodziło o podstawową wiedzę z geografii. Gdyby się czepiać każdego popełnionego tutak błędu to miałbyś co robić na forum .... Mnie bardziej razi jak ktoś zadaje pytanie czy Olsztyn leży w zachodnio-pomorskim, niż to że napisałem to wielką literą .... ps. w WY w Białymstocku też nie jesteście święci. Spędziłem tam pięć lat i na początku miałem problemy ze zrozumieniem ludzi :-) A mi o podstawy ortografii i interpunkcji oraz o fakt poprawiania kogoś, gdy samemu popełnia się błędy. :twisted: Czy widzisz jakąś zasadniczą różnicę między podstawami wiedzy z języka ojczystego a podstawami wiedzy z geografii? Bo ja nie. I to, i to powinno się wynieść ze szkoły. Stąd nawiązanie do wzmiankowanej przez Ciebie linijki w stosunku do Twojej osoby. Uważam, że posiadanie wiedzy geograficznej nie upoważnia do przekazywania jej w niepoprawny językowo sposób, zwłaszcza w sytuacji, gdy się kogoś krytykuje lub poprawia. Jest to, IMHO, hipokryzja. BTW, skąd wiesz ile lat ma lori129? Może jeszcze nie skończył nawet podstawówki, czy gimnazjum. A od Ciebie raczej powinno się czegoś wymagać, wspominałeś przecież o "czasach studenckich". Co do błędów popełnianych przez user'ów forum, to fakt, robotę miałbym zapewnioną dozgonnie. :twisted: Ubolewam nad tym i bardzo mnie to drażni. Zbyt dużo liberalizmu jest tu pod tym względem. Jeżeli zaś chodzi o kwestię braku możliwości zrozumienia mieszkańców Białegostoku, to coś ściemniasz. :evil: Sam nie pochodzę z Białegostoku (ojciec jest z Gniezna, mama z Łomży, mieszkałem dosyć długo w Warszawce, studiowałem w Lublinie) i jakoś nie miałem problemów ze zrozumieniem zarówno Białostoczan, jak i mieszkańców innych miast. Rozumiem jeszcze jakbyś wymienił wschodnie naleciałości, śpiewny język (słynne śledzikowanie), ewentualnie wtrącenia z języka białoruskiego, czy rosyjskiego, ale brak możliwości zrozumienia :?: 8O Stanowczo się z tym nie zgodzę. [sarkazm mode on] Po takim tekście ktoś niezorientowany może sobie pomyśleć, że Białystok leży gdzieś za Uralem i podstawowym językiem używanym przez mieszkańców jest uzbecki lub turkmeński, a tak przecież nie jest. BTW, rozumiem, że w miejscowości nieznana wszyscy porozumiewają się werbalnie czystą literacko polszczyzną, zrozumiałą doskonale przez wszystkich, chociaż myślę, że wątpię. :twisted: A wątpliwości biorą się stąd, że literalnie ta polszczyzna w Twoim wydaniu jest nie za bardzo, a przecież język pisany ma dużo wspólnego z językiem mówionym, nie? [sarkazm mode off] Traktuję Twoje słowa jako wycieczkę osobistą, ale jeżeli pragniesz wdać się w pyskówkę, to sorry Winetou :!: Nie po to funkcjonuję na forum. No offence, czyli peace między nami. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Popieram jak najbardziej Sikora jeżeli chodzi o kwestie brania sobie do serca wszelkiegi rodzaju uwag krytycznych. Każdy człowiek chociaż trochę wykształcony nie powinien podejmować bezpardonowej walki słownej tylko i wyłącznie dlatego że pod jego kierunkiem został skierowany sprzeciw czy uwaga. To właśnie umiejętość ich zrozumienia, wysłuchania odróżnia nas od np. wielkich chłopczyków z 3 paskami na spodniach. Co do błędów to rzeczywiście czasem podstawowe są irytujące. Z drugiej strony to nie jest podanie o prace tylko forum ludzi którzy nawet nie potrafią zaakceptować kompa w normalnej postaci. Musi być maksymalnie zmodowany i wykręcony. Forum to nic innego jak lużna rozmowa ,która nie jest objęta żadnymi zasadami i składnią. Ważne jest tylko aby klika osób się porozumiało. Sorry za błędy jak są a jak ich nie ma to też sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No z miłą chęcią bym dołączył do was....ale ja zbiore ekipe co? bo normalnie narazie jestem sam:( pozdro dla ekipy Olsztyn AMD Team:) Pozdrofka z POMORZA miasto Reda koło Gdyni wiec sam nie jesteś !! Głowa do góry. Co do teamu Pomorze czemu by nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja teraz też mieszkam w Redzie więc sam już nie liczę, jest jeszcze z nami Pająk. To już będzie nas trzech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...