Plantator Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ostatnio czytałem jakiś test i jedynym monitorem który był naprawde wart swojej ceny to IBM P77. Ciekawe kiedy bedzie u nas??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! bruce, czas chyba do okulisty. Jest to forum: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje. Monitor to sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 NEC- Mitsubishi wypuscil jeszcze lepsze cudo. Pierwszy 22` monitor do profesjonalnych zadan graficznych. Z Twoje.pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 A jaka cena takiego luksusu? Heh... przydałoby się mieć 20-pare cali na biureczku.... W pokoju obok, stoi 20" SGI, wygląda git... przy nim moja 17" to mikrus... Niestety, cena... nawet używana, bądź starsza 21" kosztuje sporo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! bruce, czas chyba do okulisty. Jest to forum: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje. Monitor to sprzęt. co ztego, ze to o monitorze??? qrde takie info to sie na osla nadaje!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 bruce nie tlumacz sie... monitor jest sprzetem a to jest forum o SPRZECIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! bruce, czas chyba do okulisty. Jest to forum: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje. Monitor to sprzęt. co ztego, ze to o monitorze??? qrde takie info to sie na osla nadaje!!!!!!! Oj! zeby tylko nikt z Ciebie moderatora nie zrobil!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! bruce, czas chyba do okulisty. Jest to forum: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje. Monitor to sprzęt. co ztego, ze to o monitorze??? qrde takie info to sie na osla nadaje!!!!!!! Oj! zeby tylko nikt z Ciebie moderatora nie zrobil!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ładny ten NEC, ale cena już nie 3050PLN-wg TWOJEPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 A jaka cena takiego luksusu? Heh... przydałoby się mieć 20-pare cali na biureczku.... W pokoju obok, stoi 20" SGI, wygląda git... przy nim moja 17" to mikrus... Niestety, cena... nawet używana, bądź starsza 21" kosztuje sporo :( Ja za swoją 21" Spea (SONY TRiNITRON) dałem 100. Niestety musiałem dokupić kabel BNC za 50% ceny monitora. ;-) . Ma 10 latek, ale świeci lepiej niż niejedna nówka - jedyny minus to ograniczenia rozdzielczości. Chodzi dobrze w zasadzie tylko 1024*768@93Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 eeeeeeeeeeeeeee na osla l;aczke ten topic, pomyliles fora! bruce, czas chyba do okulisty. Jest to forum: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje. Monitor to sprzęt. co ztego, ze to o monitorze??? qrde takie info to sie na osla nadaje!!!!!!! Oj! zeby tylko nikt z Ciebie moderatora nie zrobil!!! och jush sie przejalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...