nazir_black Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 dzieki wszystkim za rade. juz zdecydowalem. biore mx 700 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ja ci polecam najnowsza radiówke od A4tech mam ją i jest superhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=29042788 dobrze gada myszka jest niczego sobie ja mam rp680 która też jest wypas ale ta pewnie jeszcze lebsza ale żeby się o tym przekonać to moja łapa musiała by ją dasiąść Mógłbyś sprawdź mouseratem ile twoja mycha ma hz bo moja ma AVERAGE 99HZ. Czy twojej jest opcja podawania stanu bateri w % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja ci polecam najnowsza radiówke od A4tech mam ją i jest superhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=29042788 dobrze gada myszka jest niczego sobie ja mam rp680 która też jest wypas ale ta pewnie jeszcze lebsza ale żeby się o tym przekonać to moja łapa musiała by ją dasiąść Mógłbyś sprawdź mouseratem ile twoja mycha ma hz bo moja ma AVERAGE 99HZ. Czy twojej jest opcja podawania stanu bateri w % zmien mysz z USB i podepnij ja pod ps2 i sprawdz wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Podłaczyłem do ps2 i jest 88 hz :/ mniej ale jak patrze na kursor to jakby płynniej sie porusza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Microsoft Wheel Mouse Optical Myszek od Microsoftu nie trzeba łatać :wink: Chodzą znakomicie. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...