ME45 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam Posiadam kartę HIS Excalibur 9600 na pamięciach samsunga. Chciałem ja trochę podkręcić i w tym celu uruchomiłem programik ATItool - ustawienia początkowe to 324/202,5 włączyłem najpierw find max core i doszło do około 433 poczym wyłączyłem bo bałe sie że się zjara - następnie find max mem doszło do 257 i tez wyłączyłem. Komp chodził tak około godziny i nic się nie działo, zdjęłem nawt obudowę i sprawdziłem czy pamięci i radiator nie są ciepłe ale wszystko w normie. Pytanie czy jest to bezpieczne (takie wysokie częstotliwości) i jak wprowadzić na stałe takie ustawienia, żeby po restarcie wskakiwały Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Coz krecisz, az do chwili gdy zacznie sypac bledami w grafice przy grach czy Markach. Jesli nie jest zbyt gorace to wszystko bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. "Małe pytanko' jest niezgodne z regulaminem. tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Karty nie zjarasz. Co najwyżej padnie po jakims czasie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Karty nie zjarasz. Co najwyżej padnie po jakims czasie. :P Ale zanim to nastąpi Karta zmnieni właściciela kilka razy ;), spokojna głowa kręciłem wszystkie karty jakie miałem teraz mają je moi kumple - też kręcą i wszystko hula aż po dziś dzień 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...