Gość mycha Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 mam mały problem czy karta graficzna RIVA TNT 2 M64 bedzie chodziła na płycie GIGABYTE GA-7N400 L która ma tylko obsługe AGP x4 i x8 i z czym może sie wiazac wlozenie tej karty na taka płyte Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Może nie chodzić. Moja stara vanta nie chciała chodzić w 3d na kt 266a, w windowsie chodziła jakoś, ale nie ryzykowałem i wyjąłem ją jak zobaczyłem, że coś jest nie w porządku. Ale może to była wina czegoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 M64 jest przeciez na agp x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Moja Vanta chodzila na ecs'ie 266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 jezeli jest agp 4x to bedzie chodzic bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 mam mały problem czy karta graficzna RIVA TNT 2 M64 bedzie chodziła na płycie GIGABYTE GA-7N400 L która ma tylko obsługe AGP x4 i x8 i z czym może sie wiazac wlozenie tej karty na taka płyte Z góry dzieki za odpowiedzi Możesz włożyć w płyte, nic sie nie stanie, ale czy bedzie działać nie gwarantuje, różnie to bywa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 na 90% powinna chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 bedzie smigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Będzie - sam sprawdzałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Goni jak wsciekła, miałem ze cztery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Goni jak wsciekła, miałem ze cztery. hyhyh ja miłem 5 wszystkie M64- jedną mam nadal... swoją droga karta ma bardzo dobry obraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Co do obrazu to trzeba przyznać że jest super, bo to były czasy w których nVidia nie obniżała jakości obrazu na korzyść wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Co do obrazu to trzeba przyznać że jest super, bo to były czasy w których nVidia nie obniżała jakości obrazu na korzyść wydajności.no jak by mieli w m64 wydajnosc obnizyc to by ci win na niej nie ruszył :lol: taki żarcik BTW sam mam ja jako zapas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kiedyś to te karty były miodzio super wydajne, a nawet teraz nie są tragiczne. ;) Te 64-bit już boli ale wersje Pro i Ultra to spoko. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...