Skocz do zawartości
Gość mycha

RIVA TNT 2 M64

Rekomendowane odpowiedzi

mam mały problem czy karta graficzna RIVA TNT 2 M64 bedzie chodziła na płycie GIGABYTE GA-7N400 L która ma tylko obsługe AGP x4 i x8 i z czym może sie wiazac wlozenie tej karty na taka płyte

Z góry dzieki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie chodzić. Moja stara vanta nie chciała chodzić w 3d na kt 266a, w windowsie chodziła jakoś, ale nie ryzykowałem i wyjąłem ją jak zobaczyłem, że coś jest nie w porządku. Ale może to była wina czegoś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mały problem czy karta graficzna RIVA TNT 2 M64 bedzie chodziła na płycie GIGABYTE GA-7N400 L  która ma tylko obsługe AGP x4 i x8 i z czym może sie wiazac wlozenie tej karty na taka płyte   

Z góry dzieki za odpowiedzi

Możesz włożyć w płyte, nic sie nie stanie, ale czy bedzie działać nie gwarantuje, różnie to bywa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Co do obrazu to trzeba przyznać że jest super, bo to były czasy w których nVidia nie obniżała jakości obrazu na korzyść wydajności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do obrazu to trzeba przyznać że jest super, bo to były czasy w których nVidia nie obniżała jakości obrazu na korzyść wydajności.

no jak by mieli w m64 wydajnosc obnizyc to by ci win na niej nie ruszył :lol: taki żarcik

BTW sam mam ja jako zapas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Kiedyś to te karty były miodzio super wydajne, a nawet teraz nie są tragiczne. ;)

Te 64-bit już boli ale wersje Pro i Ultra to spoko. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi