heniek86 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Chciałem sobie włączyć hibernacje w WinXPPro jednak wyskoczył mi komunikat nastepującej treści Proces nie może uzyskać dostępu do pliku, ponieważ jest on używany przez inny proces Próbowałem zamknać wszystkie działające aplikacje te w trayu też nie pomogło. Co zrobić. Może jest jakiś program który włączy ta opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 1. zrestartowac kompa :D 2. skasuj plik hiberfill.??? z partycji... no i musisz miec przynajmniej tyle miejsca na hdd co ramu . . . 23. format c: /q |y :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 1. Reses kopa nie pomaga 2.Pliku hiberfill niema a mniejsca jak na razie jest wystarczająco . . . 23.format był przed kilkoma dniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 1. --- 2. hiberfil.sys <- prawdopodobnie na partycji gdzie zainstalowany windows - ex. u mnie: c:hiberfil.sys, ma atrybut UKRYTY, SYSTEMOWY, ARCHIWALNY 23. --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 u mnie w win jest tak jak u każdego chyba panel sterowania=>opcje zasilania tam zakładka hibernacja i jast włącz hibernacje i w momencie kiedy zaznacze i wciskam zastosuj lub ok to wywala komunikat Proces nie może uzyskać dostępu do pliku, ponieważ jest on używany przez inny proces A moze to problem dotyczy systemu plików NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...