J-A-J-O Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie wiedziałem gdzie to umieścić, dlatego pisze tu. Pamiętam że kiedyś na Warszawskiej Giełdzie Komputerowej skupowali licencje od windowsa, za taką od 98 dostałem chyba 120 zł. Nie wiecie czy teraz też skupują?? Obiecałem kumplowi kase za wiatrak na sobote i nie wiem czy ją dostanie, mam właśnie do sprzedania książeczke(licencje) od Windowsa 98 PL. Ewentualnie dajcie namiar na jakieś inne sklepy gdzie mógłbym to sprzedać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 skupuja i na allegro dobrze schodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Potwierdzam. Na Batorego (czyt. WGK) spokojnie znajdziesz stoisko gdzie skupują licencje. Ostatnio byłem i sam widziałem :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie orientujecie się ile dostane za mojego 98?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja swojego puscilem za 95PLN ale przez allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...