Skocz do zawartości
Desti

Zasilacz do lekkiego OC...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Widzę że rozgorzała dyskusja o zasiłce :) to mnie cieszy bo będe miał się czego uczyć :P No ale z tego co wyczytałem do 150 zeta to tylko Chieftec 360 wydaje mi się dobrym wyborem z tego grona.Może uda mi się 50 Pln dozbierać  :lol: 

Codegen - Codeshit

Modecom - Modeshit

Chieftec - ??? to się nie rymuje  :) Oczywiście nie chciałem w ten sposób obrażać posiadaczy wyżej wymienionych zasilaczy :wink: 

Tak jednak wychodzi że dobra zasiłka to podstawa i trzeba będzie się takiej dorobić.Jeszcze raz thx za wszelkie uwagi.

Pozdrawiam

chlopie z tym modechitem to przesadziles modecomy sa robione przez firme fortron i cwt :P

osmieszasz sie :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codegen - Codeshit

Modecom - Modeshit...

Nooooo, z tym to już trochę przesadziłeś MODECOM=MODESHIT??? :lol:

Tym postem to się troszke ośmieszyłeś... Może jeszcze Enermax - Enershit, a Huntkey-Huntshit (upoluj g*wno :lol: )

a po drugie pisałem że się dobrze nie znam

Jak się dobrze nie znasz to lepiej troche więcej poczytaj zanim napiszesz kolejne takie głupoty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie czy się ośmieszyłem? heh wiesz akurat to mnie najmniej martwi...

Martwię się o Zasilacz :P a na żartach trzeba się znać i tak się mi wymsło o tym Modecomie.Chyba pisałem cos wyżej czytaj do końca... Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi