Alinoe Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cześć Mam tylko jedno pytanie - otóż w newsach doczytuję się iż AMD wprowadza Athlona na szynie 333, moja płyta - Gigabyte GA - 7VTXH+ na chipsecie VIA 266A oferuje standardowo szynę 100 i 133, można też ją nieco podkręcić - ale nie jestem pewien czy to pozwoli na wpięcie ww. procka do owej płyty - i tu moje pytanie czy ktoś nie orientuje się czy ew. sprawę załatwiła by nowa wersja BIOSu czy po prostu w przypadku upgarde'u systemu mogę sobie nie robić nadziei ... Pozdrawiam, Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Raczej nie . Ale na 100 % pewny nie jestem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ja też jestem na nie brak odpowiedniego dzielnika Bartona będą obsługiwać płyty od KT333 w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ja też jestem na nie brak odpowiedniego dzielnika Bartona będą obsługiwać płyty od KT333 w górę Ale podobno epox na kt266a go posiada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 troszke nie na temat, ale kiedy mozemy sie tego bartona spodziewac? nie wiem czy warto czekac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Przy Twoim zestawie to warto, bo na co byś chciał zamieniać? Barton pójdzie na 166 FSB, a tyle to oferuje tylko KT333, KT400 i nVidia nForce2, o ile mnie pamięc nie myli. Może jakiś bios, ale raczej wątpię. Nastaw się, że nie pójdzie, lepiej liczyć na gorsze niż łudzić się nikłą szansą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 yeahhhhhhhhhh!!! dobrze zrobilem jakies 2 miechy temu ze kupilem KT333 a nie KT266A. Wpakuje tam za jakis rok BARTONA + Jakis GF4 Ultra i bede mial kompa gdzies tak na roczek spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...