j.h.hudy Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ten problem jusz jest chyba rozwiązany http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82233 ale jak chce dac radio fm to mam wybór tylko od 048.5mhz - 086.2 mhz :roll: :roll: 8O co mam robic??? probowałem dac stery od lixel view ale jak konczy inicjowac to nie ma głosu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ten problem jusz jest chyba rozwiązany http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82233 ale jak chce dac radio fm to mam wybór tylko od 048.5mhz - 086.2 mhz :roll: :roll: 8O co mam robic??? probowałem dac stery od lixel view ale jak konczy inicjowac to nie ma głosu :/ to jest dosc leciwa karta ja ja mialem teraz mam kworlda na 883 8) dziala miernie na xp a na 2000 stery nie dzialaly:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hmmm , sterowniki producenta są dobre tylko soft jest szajski :evil: teraz jade na sterach od producenta i borg radio :P ale nie moge ogladac tv :/ , jak wlaczam borga od tv to mowi ze za mało wolnej pamieci 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hmmm , sterowniki producenta są dobre tylko soft jest szajski :evil: teraz jade na sterach od producenta i borg radio :P ale nie moge ogladac tv :/ , jak wlaczam borga od tv to mowi ze za mało wolnej pamieci 8O wlasnie tez tak mialem;) trza karte wymienic;) najlepiej pod win me dzialala mi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 w sumie to sterowniki mam jusz zainstalowane , tylko to oprogramowanie od producenta jest jakies dziwne , borg radio działa idealnie , tylko nie wiem jak mam ogladac tv :/ , sprobuje na oryginalnym sofcie :] pozdro zaraz dostane qr..y z tą kartą , jakie stery moge zainstalować (od jakiej karty) , zeby to działało normalnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 zaraz dostane qr..y z tą kartą , jakie stery moge zainstalować (od jakiej karty) , zeby to działało normalnie ??niestety nie bedzie ona dzilala juz stara jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przeciez ona jest na bt878 , powinna działac , mialem kiedys pixelview na bt878 i działała pod xp :? wgrałem stery pod xp ze strony lifeview , do radia uzywam borga i działa dobrze . ale nie wiem co zrobić zeby działał program od liveview....... co prawda antena od kablówki jest wyjęta ale i tak probuje stroić kanały , tylko cały problem polega na tym ze moge tylko przełączać jeden kanał do przodu i jeden do tyłu a skoleji radio działa na dolnym pasmie tylko :/ moze to dlatego ze kablowka jest wyjeta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przeciez ona jest na bt878 , powinna działac , mialem kiedys pixelview na bt878 i działała pod xp :? wgrałem stery pod xp ze strony lifeview , do radia uzywam borga i działa dobrze . ale nie wiem co zrobić zeby działał program od liveview....... co prawda antena od kablówki jest wyjęta ale i tak probuje stroić kanały , tylko cały problem polega na tym ze moge tylko przełączać jeden kanał do przodu i jeden do tyłu a skoleji radio działa na dolnym pasmie tylko :/ moze to dlatego ze kablowka jest wyjeta ??? nie sluchaj myslisz ze ja nie kombinowalem :? jedynie co ci pozostaje to ja sprzedac :( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a ta karta bedzie działać ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=28913999 albo ta http://allegro.pl/show_item.php?item=28985180 ?? i powiedz co tobie sie działo z tą karta dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a ta karta bedzie działać ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=28913999 albo ta http://allegro.pl/show_item.php?item=28985180 ?? i powiedz co tobie sie działo z tą karta dokładnie kupuj to pierwsza obraz wniej dzieki chipowi conexant881 jest z inne3j bajki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ale mi chodzi oto czy obydwie karty beda dzialac pod xp ?? wystawiłęm swojego lifeview na allegro za 120 zeta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ale mi chodzi oto czy obydwie karty beda dzialac pod xp ?? wystawiłęm swojego lifeview na allegro za 120 zeta :lol: bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 powiedz jeszcze co tobie sie działo z tą kartą.... wgrałem stery pod xp ze strony lifeview , do radia uzywam borga i działa dobrze . ale nie wiem co zrobić zeby działał program od liveview....... co prawda antena od kablówki jest wyjęta ale i tak probuje stroić kanały , tylko cały problem polega na tym ze moge tylko przełączać jeden kanał do przodu i jeden do tyłu a skoleji radio działa na dolnym pasmie tylko :/ moze to dlatego ze kablowka jest wyjeta ??? działa!!!!! co prawda aby słuchac radia musze uzywac borga bo oryginalny progs nie ma pełnego zakresu radia , zapsuje wszystkie kanaly , powodem ze źle działało było to ze nie podpiołem anten tv...... tylko pilot jeszcze źle działa :/, bo jak dam kanał w góre albo w dół albo głośność to sie zmienia svren na fulscren :/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...