Skocz do zawartości
j.h.hudy

Fly Video 98 FM

Rekomendowane odpowiedzi

ten problem jusz jest chyba rozwiązany http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82233

ale jak chce dac radio fm to mam wybór tylko od 048.5mhz - 086.2 mhz :roll: :roll: 8O

co mam robic???

probowałem dac stery od lixel view ale jak konczy inicjowac to nie ma głosu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten problem jusz jest chyba rozwiązany http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82233

ale jak chce dac radio fm to mam wybór tylko od 048.5mhz - 086.2 mhz  :roll:  :roll:  8O 

co mam robic???

probowałem dac stery od lixel view ale jak konczy inicjowac to nie ma głosu :/

to jest dosc leciwa karta ja ja mialem teraz mam kworlda na 883 8) dziala miernie na xp a na 2000 stery nie dzialaly:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm , sterowniki producenta są dobre tylko soft jest szajski  :evil: 

teraz jade na sterach od producenta i borg radio  :P  ale nie moge ogladac tv :/ , jak wlaczam borga od tv to mowi ze za mało wolnej pamieci  8O

wlasnie tez tak mialem;) trza karte wymienic;) najlepiej pod win me dzialala mi;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to sterowniki mam jusz zainstalowane , tylko to oprogramowanie od producenta jest jakies dziwne , borg radio działa idealnie , tylko nie wiem jak mam ogladac tv :/ , sprobuje na oryginalnym sofcie :]

pozdro

zaraz dostane qr..y z tą kartą , jakie stery moge zainstalować (od jakiej karty) , zeby to działało normalnie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez ona jest na bt878 , powinna działac , mialem kiedys pixelview na bt878 i działała pod xp :?

wgrałem stery pod xp ze strony lifeview , do radia uzywam borga i działa dobrze . ale nie wiem co zrobić zeby działał program od liveview.......

co prawda antena od kablówki jest wyjęta ale i tak probuje stroić kanały , tylko cały problem polega na tym ze moge tylko przełączać jeden kanał do przodu i jeden do tyłu a skoleji radio działa na dolnym pasmie tylko :/

moze to dlatego ze kablowka jest wyjeta ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez ona jest na bt878 , powinna działac , mialem kiedys pixelview na bt878 i działała pod xp  :? 

wgrałem stery pod xp ze strony lifeview , do radia uzywam borga i działa dobrze . ale nie wiem co zrobić zeby działał program od liveview.......

co prawda antena od kablówki jest wyjęta ale i tak probuje stroić kanały , tylko cały problem polega na tym ze moge tylko przełączać jeden kanał do przodu i jeden do tyłu a skoleji radio działa na dolnym pasmie tylko :/

nie sluchaj myslisz ze ja nie kombinowalem :? jedynie co ci pozostaje to ja sprzedac :(

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz jeszcze co tobie sie działo z tą kartą....

działa!!!!!

co prawda aby słuchac radia musze uzywac borga bo oryginalny progs nie ma pełnego zakresu radia , zapsuje wszystkie kanaly , powodem ze źle działało było to ze nie podpiołem anten tv......

tylko pilot jeszcze źle działa :/, bo jak dam kanał w góre albo w dół albo głośność to sie zmienia svren na fulscren :/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi