s0n1c Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mam pytanie dotyczace w/w programu, a mianowicie czy mozliwe jest ustawienie zeby defragmentacja miala miejsce przed zaladowaniem windows jak np. w Perfect Disk'u (offline defrag). Z gory thx. Nikt nie uzywa tego programu? Czy nikt nie wie czy takie cos jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 jest mozliwe ale w wersji 4.x w tej nowszej to usuneli - sam nie wiem czemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wkoncu ja znalazlem (niezle jest ukryta) nalezy ja wywolac z menu Job's i tam w opcjach zaznaczyc. Temat uwazam za zamkniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...