PrzemaS246 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam! 8) Mam pewien problem a mianowice ostatnio kupiłem nowy procesor do kompa (Amd 2500+Barton Mobile) i zastanawiam sie jakie chłodzenie był by dobre na tego procka (bede go krecił jeszcze bardziej) tu sa dwa rodzaje chłodzenia na niego nad ktorymi sie zastanawiam 1) http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=431 2) http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=133 Ktore byscie wybrali z nich i jaki do nich wiatrak najlepiej zamontowac??? Wiatrak musi byc cichy i wydajny. A moze jakies inne propozycje chłodzenia polecicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a nei lepiej sp97?? cena niewiele wyzsza niz tego thermaltake a wydajnows wyzsza. wentyl mam noname92mm@7V i temp sa OK. to co w podpisie i 50st pod prime. na mobile puszczonym na 2500mhz napiecie default temp oscylowala w granicach 40st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 chyba mi nie wejdzie na płyte bo te rurki co wystaja bada wadzic o radiator na chipsecie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 mi wchodzi na RDA to na RDA3 tez wejdzie. rurki odchodza w prawa strone i koncza sie ~3cm od pierwszego dimm'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Moze i masz racje ale ja jestem ciekaw co ten Thermaltake Combo Cool PIPE 101 potrafi??? Tez ma taki sam system rozprowadzania ciepła po całym radiatorze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Czytałem że ten TT jest słabt, to znaczy nie widziałem testów, na stronie głownej w newsach pisali że jest cienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jgdzies testy widzialem, ale nei pamietam gdzie i wypadal bardzo bladzienko. sp97 jest obecnie i pewnie jeszcze dlugo najwydajniejsza jednostaka pod socA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 @Nicky Mozesz zamiescic linka z tym tekstem o tym radiatorze??? @Niemiec Moze sobie przypomnisz gdzie widziałes ten test jak tak to prosze o zamieszczenie linka z tym testem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ludzie pomorzcie w doborze chłodzenia na mojego procka!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Spoko-maroko, każdy jak widzę chwali swoje (ja też tak robię). Tutaj masz małą dyskusję na temat tego TT : http://www.pcprojekt.pl/forum/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Jak na mój gust, to kolesiowi dość cieńko chodzi, ale ma istne piekło w budzie i grzałkę w postaci zasilacza, więc wg mnie nie można na podstawie tego jednego przypadku wyciągać pochopnych wniosków. Używasz czasem Googli albo innej wyszukiwarki? ;) Znalazłbyś reckę : http://www.moddershq.net/reviews.asp?reviewid=31 (wypada podobnie jak TR SLK900) Zbyt wiele jednak tego nie ma - głównie linki do sklepów i różnych forum (może tam znajdziesz coś więcej). /pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 @Nicky Mozesz zamiescic linka z tym tekstem o tym radiatorze??? Można jasniej?? jgdzies testy widzialem, ale nei pamietam gdzie i wypadal bardzo bladzienko. sp97 jest obecnie i pewnie jeszcze dlugo najwydajniejsza jednostaka pod socAI tu sie mylisz w 4max.pl jest już AXP120 tylko ra cena 290zł zabija :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Nicky => pisalem o tym towerze TT z 6 heatpipami a nie o tym TR 120mm, bo ta jednostka jest tylko na p4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 @MietmaN Masz racje nie szukałem tego jeszcze na Googlach!! Prosze o szybkie wyppowiedzi bo jutro chciałbym juz zamówic chłodzenie na procesor. A moze ma ktos jeszcze jakies inne propozycje chłodzenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...