burro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ma jescze ktoś ta gierke ?? Bo ja dochodze do pewnego momentu i gra świruje i sie nie da przejsc dalej. Jak by ktos jeszce gdzies mial ta gierke to bym byl wdzieczny za pomoc w przejsciu teg feralnego momentu. Poprostu wysle sejwa komus kto mi to przejdzie zasejwuje i odesle sejwa. To pomoze ktos ?? :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 napisz co to za miejsce gry niemam juz od dawna ale moze bede cos pamietal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Poczatek 3 czapteru - po tym jak mi ten pirat zabiera mape (notabene sposob zdobycia mapy byl kosmiczny :D). Moja zalaga zaczyna spiewac... i spiewa tak bez przerwy tz. nic sie nie da zrobić - myszki nie ma ani nic :/ To nie ma nikt tej gierki ??... kurcze wciagnela mnie i chcialem ja skonczyc a tu taki zonk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 niestety nie pamietam juz ... moze poszukaj jakies solucji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Mowie, ze poroblem nie jest w tym ze nie umiem tylke ze sie nie da - gra poprosty sie chrzani w tym miejscu i sie nic nie da zrobi (nawet kursora nie ma) Solucje juz mam znaleziona i wiec co zrbic, z tym ze poprostu nie ma jak... Licze na to ze ktos ta gra jescze ma w swojich zbiorach (w koncu klasyk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 OK... juz sobie poradzilem. Ten bug okazal sie naszczescie w miare popularny, i na pewnej (bardzo fajnej zreszta) stronce(http://www.worldofmi.com/) byl sejw do dokladnie tego momentu co chcialem... HUUURRREJJJJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja mam problem. Odpalil ktos MI3 na windows xp/kompie pokroku axp1800 lub szybszym ? Ja mam taki problem ze filmiki przewijaja sie bardzo szybko, a potem nastepuje zwis. Chocby po wysadzeniu statku na samym poczatku. Pewnym rozwiazaniem mogloby byc zainstalowanie virtual pc i win95 + dx5.0, ale to wymaga troche miejsca na hdd, a z tym akurat coraz gorzej. Ma ktos jakis inny pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Sciagnij sobie sofcik z tej stronki http://www.scummvm.org/ Tam tez wszystko jest opisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 slicznie dziekować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...