Skocz do zawartości
burro

The Curse of Monkey Island

Rekomendowane odpowiedzi

Ma jescze ktoś ta gierke ??

Bo ja dochodze do pewnego momentu i gra świruje i sie nie da przejsc dalej.

Jak by ktos jeszce gdzies mial ta gierke to bym byl wdzieczny za pomoc w przejsciu teg feralnego momentu. Poprostu wysle sejwa komus kto mi to przejdzie zasejwuje i odesle sejwa.

To pomoze ktos ?? :]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczatek 3 czapteru - po tym jak mi ten pirat zabiera mape (notabene sposob zdobycia mapy byl kosmiczny :D). Moja zalaga zaczyna spiewac... i spiewa tak bez przerwy tz. nic sie nie da zrobić - myszki nie ma ani nic :/

To nie ma nikt tej gierki ??... kurcze wciagnela mnie i chcialem ja skonczyc a tu taki zonk :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowie, ze poroblem nie jest w tym ze nie umiem tylke ze sie nie da - gra poprosty sie chrzani w tym miejscu i sie nic nie da zrobi (nawet kursora nie ma)

Solucje juz mam znaleziona i wiec co zrbic, z tym ze poprostu nie ma jak...

Licze na to ze ktos ta gra jescze ma w swojich zbiorach (w koncu klasyk)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem. Odpalil ktos MI3 na windows xp/kompie pokroku axp1800 lub szybszym ? Ja mam taki problem ze filmiki przewijaja sie bardzo szybko, a potem nastepuje zwis. Chocby po wysadzeniu statku na samym poczatku. Pewnym rozwiazaniem mogloby byc zainstalowanie virtual pc i win95 + dx5.0, ale to wymaga troche miejsca na hdd, a z tym akurat coraz gorzej. Ma ktos jakis inny pomysl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi