ciaves Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam! Jaki można by zamontować radiatorek z wentylatorkiem do: Asus V7100 Pro GeForce2 MX-400 ?? Bo jest taki meksyk, że pożyczylem ją bratu na tydzien i on się za nią wziął i dał za dużo pasty :/ i urwal kabelek od wiatraczka :/ i teraz po piździe jest... i normalnie poradźcie mi co można by do tego podłączyć, bo on mi funduje radiatorek, chyba nie trzeba tak dużego, oczywistym jest to, ze ją kręce ;) ile idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ; O? nie lepiej kabelek zlutowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaves Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no CI powiem, że nie :P no bo kabelek jest króciótki i teraz juz nie starczy, w dodatku trzeba by było go zmieniać, a po co?? jak zepsół to kupi mi nowy, więc podajcie jakiś dobry :P // w końcu on płaci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 kupowac chłodzenie za 30zł na karte wartą hmm 70zł ..........eee ti niech Ci do GTS dolozy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaves Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 za niecały rok wymieniam kompa bo ide na studia, więc nie warto mi teraz kupować, bo wtedy wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie sobie kompa marzeń (5000 zł) ;) więc na razie chciałbym zrobić coś z tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...