MadMat Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 wlasnie zamówilem wyzej wymieniony wiatraczek z tego co wiem jest zajebisy !! chlodzi szybciej niz sie nagrzewa :D ale po pewnym czsie sie zaczolem zastanawiac czy nie lepiej by bylo zamówic GlacialTech Igloo 2520 ?? a moze Titan TTC-D9TB/CU35/R1 , mam 60 zl a procek huh grzeje mi sie niezle na box'owanym :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 No i dobrze zrobiłeś ! Mam od wczoraj tego coolerka i jestem zadowolony ! Jeśli go dobrze wyszlifujesz to będzie hulał jak się patrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a jak szlifowales ?? i czym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 tu masz linka jak szlifować i czym http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=79638 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Najpierw usuń te dwie gąbki i silikon z podstawy. Pierwsze szlifowanie -- papier wodny 850 Drugie -- papier 2500 nie stosowałem pasty polerskiej bo po 2500 jest lustro. Pasta termoprzewodząca od producenta (lepsza srebrna) Szlifowanie na płaskiej powierzchni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 acha a co będzie jak nie wysszlifuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 @MadMat jak nie wyszlifujesz tesh bedzie dobrze, ale nie az tak dobrze jak gdybys wyszlifowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 @MadMat Szlifuj bedziesz miał lepsze chłodzenie i temperatura bedzie nizsza o pare stopni na procku!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...