birdman Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jedzie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja mialem ale przewiduje straszna kiche w tym roq i dalem sobie spokuj ( zmiana miejsca, dupny zestaw kapel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja jade dzisiaj o 21:44 z lodzi; napewno bedzie zajebista impreza, jak co roku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Eee tam - tam sa szatanisci i przyjdzie rydzykowa inkwizycja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Eee tam - tam sa szatanisci i przyjdzie rydzykowa inkwizycja ;)rozjade ich moim czlogiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Znajomi już w drodze, ... ja niestety zapracowany. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Eee tam - tam sa szatanisci i przyjdzie rydzykowa inkwizycja ;)rozjade ich moim czlogiem :>W takim razie zaluje, ze jestem poza Lodzia i Polska bo tak to bysmy sobie obaj pojedzili czolgiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja sie bojo bo podobno maja zaatakowac bojówki T.R.W.A.M. (Tadek Rydzyk Wicked Army of Ministrants) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 czy to Żary czy Kostrzyn wszędzie mam tak samo blisko, siakieś 100 km, a w ogóle mnie to nie kręci. No może te kąpiele błotne...na cerę oczywiście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 I mnie to tez nie kreci ale jak kolega wyzej wspomiał te kapiele błotne ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 zrobilem troche fotek na woodzie, jak chcecie, to podajcie maile :) siedzialem na woodstocku od 23.07 do 2.08 :> byl ktos z was dluzej?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 bruce - a nie lepiej gdzies te fotki wrzucic ? pozatym sam nie wiem czy chce czy nei ... po to zeby sie dolowac ze mnie tam nie bylo ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 nie mam ich teraz gdzie wrzucic, bo stracilem konto na zajebistym serwie, a na innym mam chyba raptem 30 mb wolnego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ile tego towaru masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 100 mb, ale kilka trzeba wywalic :> takze skonczy sie zapewne na 80 mb :> zawsze moge pokompresowac troche :) i wtedy 8 mb bym potrzebowal :) tylko bylyby to foty w rozdzialce 800x600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...