Avandrel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam! Oto udało mi się zakończyć wycinanie blach do mojej obudowy! po zużyciu łącznie ponad 20 tarczek zbrojonych (dobrze że na allegro są 5 razy tańsze niż w sklepie) skończyłem.... zapraszam! Kolor całości będzie czarny. Ten najmniejszy kształt będzie pokrywą na wentylatory, które będą trochę wystawać nad górną blachę. Razem utworzy to coś w rodzaju dodatkowego pięterka na obudowie ;) A oto grawerka, która będzie umieszczona między drzewami http://www.avandrel.republika.pl/bok%20002.jpg dla przypomnienia - reszta budy już jest prawie gotowa: http://members.lycos.co.uk/avandrel/album/ Myślę że pod koniec wakacji uda mi się dokończyć całość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie powiem czy mi się to podoba czy nie bo to nieważne. Ale to się nazywa MODOWANIE przez duże "M". Każdy potrafi pomalować budę, wyciąć okienko i wstawić 5 katod - ale nie każdy potrafi włożyć w mod tyle serca co Ty - to widać !!! Podziwiam Cię i życzę pomyślnego finału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Bardzo ładny mod. Zdradzisz nam jak wycinałeś tak prezyzyjne kształty Dremelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ciekawe jak ta grawerka bedzie wygladac...bo na tej fotce jest troche malo wyrazna ;] czekam na efekt koncowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 koncept bardzo fajny , wykonanie narazie tez ;) grawerka tez mi sie podoba , przypomina mi ta mala wrozke z 3dmark 2k3 [test mother nature]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nicky: precyzyjne kształty to ja kiedyś wycinałem: http://www.avandrel.republika.pl/blacha2.jpg :twisted: To było dość łatwe, generalnie kluczem jest dobry rozkład tarczek (jak są duże tniesz proste, jak już resztki to robisz detale) Pozatym jak coś za bardzo dotnę to wypełniam poksipolem i jak się pomaluje to nic nie widać. No i po wycięciu trzeba szlifować krawędzie oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no,no, nie powiem, ładnie, tylko trochę psychodelicznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Pomysł i wykonanie fajne, ale klimat mnie nie interere :( good lack ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Dobrego laku, tja :> Wreszcie zrozumiałem nazwę (przynajmniej połowicznie, bo - zabij moje dioptrie - anioła tam nie widzę), acz już offtopicznie i z czystej przyjemności złośliwego czepiania się spytam, cóż archanioł miałby robić w lesie? :> Dobrze żre, oby nie zdechło na niesłychanie zaraźliwy ostatnio syndrom Thorna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ee to pewnie od jakich spiczastouszych elfow lesnych ;-) ja mojemu brode i mlot przyczepie ;-) heh ciekawe czy trafilem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 o czlowieku szczena mi na parter zjechala JESTES MOJIM BOGIEM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ukończona :) Zapraszam do wątku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=962302#962302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...