darigaaz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Posiadam telewizor Samsung Plano WS (i tu numerki) i nie wiem czy ma wejście SVHS bo się nie znam. Z tylu patrzyłem i ma dwa miejsca na euro złącze i jedno jest podpisane RBG. Interesuje mnie zakup kabla telewizyjnego do Radeona 9100 Na aukcji w alegro znalazlem taki kabelek ale naprawde nie wiem czy bedzie dzialal http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28455766 i stad pytanie do uzytkownikow.. Bardzo dziekuje z gory za wszelkie odpowiedzi jezeli nie ten to moze jakis inny dajcie propozycje najlepiej linki z allegro pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jeżeli ma dwa eurozłącza to nie powinno być problemu. Żeby poprawnie pracował musisz tylko sprawdzić, w które trzeba włożyć kabel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 w to euro RGB wsadzisz tego kabląga i będzie hulać, gdyby nie było rgb to mialbyś problem bo u mnie na 8500 tylko w rgb jest kolor, bez tego cz-b. swoją drogą jeśli telewizor ma wejście s-video to jest ono na panelu czołowym (może pod klapką), podobne do złącza ps/2. może być też chinch czyli kompozytowy, powinieneśmieć przelotkę na chincha w zestawie z kartą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Sporo 15 metrów, ja swój kabel zrobiłem sam. Ogólny koszt to: :arrow: 2,5zł/m kabela z miedziowym ekranowaniem (każdy przewód w kablu ma osobne ekranowanie) :arrow: 4,5zł wtyczka s-video pozłacana (non-plastik) :arrow: 3zł wtyczka Euro (zwykła) :arrow: 15 minut roboty Trochę drożej niż ten kabelek na allegro, ale pewnie lepszej jakości mi to wyszło. Ps no i satysfakcja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...