blueangel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 od wczoraj rano nie chodzi mi dc++ mam wersje 0.401 znaczy dokladniej dc sie uruchamia ale wogole nie wczytuje adresow hubow. ogolnie jest komunikat download failed:HTTP/1.1 403 Forbidden !!! Mam neo ;) Ma ktos pomysl cczemu to nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 u mnie to samo spróbuj w URL do listy hubów w dc dać ten adres: http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja tak mailem jak mi admin porty poblokowal :P ale jak ty masz sam neta to ne wiem co to moze byc... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ok dzieki za ten adres :) pomoglo dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Proszę bardzo. Cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...