BlockMan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Mam athlona 2600+ Barton, ktory na boxowym coolerku bardzo sie grzeje i mam zamiar ten coolerek wymienic, oto dzwie propozycje: ARCTIC COOLING Copper Silent 2 TC rev.2.0- Athlon XP, Pentium II http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...dacf91a4f85e828 lub Spire WhisperRock IV SPA04B4 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9872 Jak myslcie ktory lepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nizsze temp. beda na drugim, ale cichszy bedzie Arctic ze wzgledu na termistor, bedzie caly czas kolo 50-52 stopni w spoczynku, w stresie kilka wiecej. Wybor jak zwykle nalezy do Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Powiem Ci ze mialem podobny dylemat. Nie bardzo bylem przekonany do spire'a, a w arcticu wkurzalo mnie THERMAL CONTROL. W koncu postanowilem ze kupie sobie Arctic Cooling - Copper Silent 2 L . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zawsze morzecie sobie zewrzeć kabelki od termistora a wiatrak będzie chodziłna max obrotach. Ja tak miałem a i tak cicho było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja bym szukał jakiegoś glacial techa - tanie ciche i wydajne na a ten arctic z allegro troche taki badziewny ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zawsze morzecie sobie zewrzeć kabelki od termistora a wiatrak będzie chodziłna max obrotach. Ja tak miałem a i tak cicho było. Wlasnie boje sie ze w ogole urwe tam wszystko :?. Ale chyba tutaj na forum widzialem zdjecia jak ktos to zrobil... tylko nie moge znalezc.... . Moze opiszesz mi w skrocie jak sie tym zajac? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Pisałem o ołowek modzie do arctica -szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 BlockMan nie wolałbyś Pentagrama Q80-AlCu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Pisałem o ołowek modzie do arctica -szukać No znalazlem . Lecz niestety nie jestem w stanie tego zrozumiec :? Gdzie ta kreske zrobiles? Jak? Mozesz dokladniej :) . Z gory dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Pisałem o ołowek modzie do arctica -szukać No znalazlem . Lecz niestety nie jestem w stanie tego zrozumiec :? Gdzie ta kreske zrobiles? Jak? Mozesz dokladniej :) . Z gory dzieki!!! To już chyba nie wymaga komętarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...