|Micro| Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam was!!! Takie pytanie mam do was - jakie pamięci byście mi polecali do tegoż procka do OC - może OCZ performance 466 mhz a możę coś innego do 500zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hynix d43, moze timingi nie sa ich mocna strona ale za 512 mb placisz 399 a masz pamieci ktore chodza na 3-4-4-11@250 -> www.arest.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jaaasne. zauwazyles jakie czlowiek ma mobo? zrob na nim takie FSB... najlepsze na te platforme sa pamieci zdolne do pracy na niskich timingach czyli 2-2-2 albo 2-3-2 - ja bym zdecydowanie wybral takie. OCZ performane sa slabe (spojrz na te timingi) - lepiej doplacic do EL. mozna tez poszukac dobrych pamieci na allegro - mozna czesto dobre pamieci tanio kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...