Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 przedmiotem akukcji (kup teraz) były by pompy wodne: - 220V 30W - wysokość słupa wody 3,1m - wydajność 1800 l/h - otwór wylotowy 13mm, wlotowy 17mm - niezatapialna - będzie już przygotowane podpięcie do wtyczki hdd (równoległy start z kompem) - pompa bardzo cicha (subiektywna ocena) - oczywiscie pompy będą nowe z gwarancją (jescze nie wiem na ile) co wy na to po ile to wystawiać??? bardzo proszę o realne propozycje, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Za 100zł wziąłbym od ręki, ale to chyba marzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 100zł to może bym kupił jaka firma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ale jak podpiecie do molexa :?: Pompka jest na 220V. Chyba ze 12V z kompa do przekaźnika pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Za 100zł wziąłbym od ręki, ale to chyba marzenie :) jak chesz to 2500l/h moge za 100zł ci sprzedac ;] taka orodowa d ofontanny , cicha jest tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 noo , smakowicie. ciekawe jaka firma i czy naprawde taka cicha :| mysle ze kolo 150 to dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 za stówke !? biore dwie !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Za 100zł wziąłbym od ręki, ale to chyba marzenie :) jak chesz to 2500l/h moge za 100zł ci sprzedac ;] taka orodowa d ofontanny , cicha jest tez nie dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 sprzedawj po: cena za którą ty je masz + 20% ;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 sprzedawj po: cena za którą ty je masz + 20% ;) pozdr. -20% możesz sponsorowąc biednych i ubogich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Za 100zł wziąłbym od ręki, ale to chyba marzenie :) jak chesz to 2500l/h moge za 100zł ci sprzedac ;] taka orodowa d ofontanny , cicha jest tez nie dzienki czemu? ;] normalna pompka, a pytanie bylo do koog innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 właśnie firma, kompletnie na nich nic nie pisze, jedynie parametry, na 90% są to pompy niemieckie tam kupowane:) testuje jedną i działa 5 dzień bez zarzutu co do 12V to bedzie to przekaźnik elektromagnetyczny zamykający styk na 220V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a jaką miałeś wcześniej pompkę? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 co do ceny to marketingowe 99zł by mi wystarczyło, byłby to uczciwy zysk na poziomie 20% szukam tylko do nich ładnego przewodu 220 (orginalnie są bez) wolał bym taki czrny płaski jak w sprzęcie RTV a nie to co mi w lokalnej churtowni proponowano, muszę jeszcze ładnie przekażnik zabudować, ale myślę że za 3 dni pojawia się na allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=64 - niestety nie miałem czasu przerobić weża aby sprawdzić różnice w temp:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 99styknie aha, masz mnie na avarcie, pozwolilem ci ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 "avarcie" ?? kogo zabili, sorry ale nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 avatarze ;) masz ala bundyego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a no tak :oops: coz zbieg okoliczności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a no tak :oops: coz zbieg okoliczności :)no to teraz podam cie do sadu :D :lol: masz fotki tych pompek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jutro max po jutrze bedą fotki tylko dorwe kumpla z aparatem, ale z gory uprzedzam nie wyglądają rewelacyjnie: biały plastik, odsłonięte uzwojenie (silnik indykcyjny- wewnąttrz magnes na zewnątzr uzwojenie) ale nie jest najgorzej w końcu to ma pompowac a nie wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jak bardzo chcesz to już teraz mogę wykonąć dla ciebie szkic w paint-cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie trzeba, tak z ciekawosci chcialem obadac w realu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ballo czemu wcześniej nie oferowałeś się...? Kupiłem Hydora Seltz L-20 :) ale podejżewam że taki Hydzio wystarczy mi ;) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 zapraszam na aukcje (są zdjęcia) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29087698 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 8O :lol: mam taką w pralce :D pamiętam jak wymienialiśmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 8O :lol: mam taką w pralce :D pamiętam jak wymienialiśmy :Dna pewno cicha i wydajna miał obyć 100zł a nie 115zł ja na pewno nie kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 nie mam pjęcia z czego ona jest, 115zł to nie wygórowana cena, a ide o skrzynke browara że jest cichsza niż twoj Zalman, tstowałem to i jest niesłyszalna z odległości 1m :), u mie pracuje już 2 dzień i działa bardzo dobrze, jak chcecie to przepłacajcie za markowy sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ciche to one są, pamiętam bawiłem się nią po wyjęciu z pralki :LD moja się różniła tylko 1 żeczą, a mianowicie na wałku obrotowym z drugiej strony miała wentyl który chłodził pompke :D był bezgłośny :D pompa jest wydajna, owszem, nie przecze :D tylko troche zabawne ze to taka od pralki :D BTW usuń linka do aukcji bo ci sie administracjia dobierze do tyłka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no nie zaprzecze że troche mi mina zrzedła, jutro dowiem się jaka jest cena takej pompy w polsce, te moje nie wymagają wyntylatora, po 8 godzinach pracy jest zaledwie letnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...