tomall0 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam, czy na wynik w Prime mam wpływ działanie w tla takich programów jak powiedzmy Zone Alarm, antywirus, SpeedFan? Bo podkręceniu 2600 na razie mnoznikiem bo nie mam ramu 400 MHz, do 2800 przy Vcore 1.675V wywala mi bład??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Prime + cokolwiek czy też prime + nic (system) zawsze daje obciążenie procesora w 100%, więc w tym względzie nie ma różnicy. Ma to wpływ np. na czas wykonania testów. :wink: Co do @ to może zajrzyj tutaj http://ourtower.acn.waw.pl/page12.html zbychu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Teraz mam Vcore 1.71V, 12.5x166-2800+ i w Prime błędy :( Czym to spowodowane, może za małe Vcore, może za duży mnożnik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Sprawdź memtestem pamiątki. Może to one są temu winne?? Prime także zachacza o pamiątki, więc może to one. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Right, sprawdź kompa memtestem - wykluczysz, lub potwierdzisz wersję z pamięciami... U mnie jak przesadzę, to zdarza się, że prime nie pokarze błędu, a komp się zresetuje...dlatego nie przesadzam ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...