SuChyY Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Właśnie podłaczyłem do mojego Sapphire Radeona 8500 drugi monitor i mam jedno pytanie. SPrawa wyglada tak: Karta: Sapphire Radeon 8500 z dodatkowym ramdac'iem Monitory: 21` Eizo F931 podlaczony do D-Sub, 15` Siemens podlaczony przez przejsciowke do DVI. Problem: Chcialbym mieć na Eizo rozdzielczość 1600x1200 i mieć na nim pasek windowsa od poczatku do końca :P Miło by było gdyby okna maksymalizowały sie na ten tylko monitor. Na drugim natomiast chcialbym ustawić 1024x768 i mieć jedynie tapete. Przeciagalbym tam sobie okna GG, playliste winampa czy w końcu palety z Photoshopa... pytanie brzmi... czy da sie tak wogole zrobic ? Bo mecze sie juz jakiś czas i nie udaje mi sie... na Siemensie obraz mi sie przesuwa i wogole nie jest to praktyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ale masz wymagania, kiedys probowalem podobnych kombinacji, tak se neda prosze pana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Tak podejrzewalem... rozumiem ze to "se neda prosze pana" wystepuje w ustawieniu roznych rozdzielczosci na monitorach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusala (neoone) Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja mam radka 9200 (GIGABYTE GV-92128VH) icaly czas jade na dwoch monitorach, ale nie do konca rozumiem twoje pytanie bo to co mowisz w sumie jest standartem hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Powiem prościej. Moge mieć na jednym monitorze 1600x1200 a na drugim 1024x768 ale zeby mi sie ekran nie przesuwal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jakby to kogos interesowało to można to spokojnie zrobić na Windowsie XP. Na 2000 pomimo wielu prob nie udalo mi sie. Na XP po 2 minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...