loco_pl Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Mam skrzynke na o2 z wlaczonym filtrem antyspamowym ale i tak dziennie przychodzi mi 50 sztuk spamu. Kiedys znalem taka stronke gdzie wpisuje sie adres mailowy i po bolu - 0 spamu ale nie pamietam juz, mozecie mnie wspomoc? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 to filtruj w programie... kurier z mozilli i the bat ma swietne reguly filtrowania poczty. mozna tez uzyc osobnego programu http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...ient-tools.html a osobiscie zalozylem maila w interia.pl (poczta.fm)... maja raczej dobre filtrowanie... moze ze dwa dziwne maile dopiero mi przyszly, nieraz ich reklama, no ale to raczej musi byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja też mam skrzynke na o2.pl bez włączonego filtru i jak narazie żaden "nieproszony" list do mnie nie zawitał. Ja proponuje nigdzie (żadne sondy, subskrypcje, zakładanie sobie kont na jakiś mało znanych serwisach) nie podawać swojego maila a ilość spamu będzie niewielka (bo należy pamiętać że osoby które to przysyłają muszą skąś nasz adres mieć :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...