Gość Dabek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mnie denerwuje większość reklam w TV, choć żadko patrze w to pudło. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mocne było to: Dlaczego te kurczaki są inne... ;) UPDATE: I reklamy piwa Królewskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wszystkie reklamy srodków czystości sa beznadziejnie głupie i jak jeden mąż robia z ludzi idiotów. Na dodatek sa załosne :? Nie trawie też skierowanych do dresów i eloziomków reklam simplusa:> Cenie natomiast reklamy dowcipne, oraz takie zrobione z pomysłem. Np. reklamy Heyah sa niezłe, podoba mi sie zwłaszcza ta ukazujaca opustoszała Warszawe;] Poza tym reklamy Sprite'a, Adidasa, Nike, Reebok'a sa OK. No i praktycznie wszystkie reklamy samochodów sa dobre (szczególnie ze wzgledu na muzyke), z paroma wyjatkami, które tylko potwierdzaja regułe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 He he środki czystości! :D Reklama z wodospadem i "usiusiusiu" horror w toalecie w polaczeniu z plynami czyszczacymi wszystko w sekunde przed przyjsciem tesciow etc. ... tragiczne i na dodatek bez wyobrazni!!! 8O tak sie czlowiek naoglada a potem sie dziwia ze sie nie chce sprzatac przeciez powinno sie samo zrobic wystarczy zostawic na pare sekund :o Fakt...zastanawia mnie 1 kwestia - jest gdzies w prawie konsumeckim, ze sprzedawca odpowiada za tresc reklam - tzn produkt musi posiadac cechy z reklamy...Ciekawe jak o sie ma do tego przypadku :) Denerwujace: -W wiekszosci TV-shop (czasem sa brechty. szczególnie z tej babki co grała w tym serialu o slazku - wyleciało mi imie ;) -ofcourse -Proszki/detergenty (Calgon jest mocarny ;) ) -Biedronka -Pepsi - ta w koloseum (wczesniejsza co grali w noge była spox) -Wszystkie w których ludzie rżna głupa :twisted: Fajne: -Nike/Rebook/Adidas -Praktycznie wsyzstkie Piw-szczególnie zubra & tatry -Samochodów - w wiekszosci. -Produktów dla Dziieci/ z udziałem dzieci :evil: OT: Kiedys na TVP1 był taki program "Kup panj cegłe-kamel tropi reklamy" - i pokazywali tam brechtowne reklamy z całego swiata ;) Teraz jest cos podobnego na Polsacie "zakazane reklamy" - jednak jest tak beznadziejne ze niewiem - prowadzacy wali smety same i gada wiecej niz trwaja reklamy, bedace głownym punktem programu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 paaaanieee daajj paann spokóóójjjj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 a pamietacie to: -Aniu czas na Kolgejt... jejuuuu! a jedne z najlepszych reklam to: -Czy wiecie czemu te kurczaki sa inne?... aALE NIE WOLNO TEŻ ZAPOMINAC O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 a pamietacie to: -Aniu czas na Kolgejt... jejuuuu! a jedne z najlepszych reklam to: :wink: -Czy wiecie czemu te kurczaki sa inne?... aALE NIE WOLNO TEŻ ZAPOMINAC O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...