DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 czy temat zamarł? Grzechu co z tym artem? Jak tam wykonywanie bloku? Czekam na arta bo dzięki tobie może też zrobie sam blok, potrzebuje poprostu natchnienia a twoje bloczki nim są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Temat ma małą pauzę - do nastepnego bloczku lub innej rzeczy B) A co do artykułu to tak: podstawa jest juz dawno zrobiona, natomiast zrypał mi sie TOP i muszę go robic jeszcze raz, a nie lubie powtarzać czynności. Dlatego nie podam konkretnej daty ukazania sie arta, ale jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu zaczne opisywać zdjęcia i czynności co jest równoznaczne z ukończeniem bloku. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja aktualnie mam bloczek grzecha :)... Powiem iz wyglada tak samo dobrze jak na zdjeciach :). Niedlugo wyniki testu na Jet-pc.com Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mała informacja - artykuł ukaże się trochę później ze względu na trefną plexę jaka mi sie trafiła - robiłem już 2 topy i za każdym razem coś :? Także musze się zaopatrzyc w nową plexę i znaleźć czas na grzebanie w garażu. A co do wyników mojego bloku to są obiecujące :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja niestety wyjeżdżam we wtorek. Więc nie wiem czy zdołam opublikować wyniki. Powiem tylko że jest lepszy od Uriela Frosta i Rbx'a - i ciut gorszy od X3m'a - na mnie wywarł ogromne wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgadnijcie co??? - Zrobilem tescik ;).... I nawet napisalem arta... http://www.jet-pc.com/index.php?option=com...d=102&Itemid=52 Pozdro Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 a wlasnie chcialem dac info o tej recce ;] Wyprzedziles mnie F3. A ja ze swej strony Cascade powienem mieć jutro u siebie.Porobie pare fotek i powiem jak wygląda ona w porowaniu z X3Mem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 No dostalem dzisiaj paczke od Grzecha z moją kopijką Cascade ;] Pierwsze wrazenie: Spora, ciezka, piekna. Wyglada jakby byla seryjnie produkowana. Wykonanie na poziomie X3M'a. Zrobilem kilka fotek. Ogolnie jestem bardzo zadowolony. Dzisiaj wieczorem lub jutro zaloze ją na procesor i zobaczymy jak bedzie chlodzila wzgledem X3Ma. Postaram sie tez dodac moje zdjecia do recki na jetpc. Prosze oto one: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ej ale jak to cholerstwo dziala? tymi rurkami wpada wode w te wyzlobienia w miedzi i ktorey sie wydostaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 logan wiesz co też nie za bardzo kapuje o co w cascade chodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Chyba nie zauwazyliscie, ze srednica rurek jest MNIEJSZA od srednicy otworow w podstawie. Woda wpada przez rurki "wypłukując" cieplo, nastepnie 'odbija' sie od dna otworow i wraca szczelina pomiedzy sciankami otworow, a zewnetrzna scianka rurki - proste nie :mrgreen: :blink: Edytowane 14 Lutego 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Dokladnie jak napisal cvir ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Swietnie to wyglada! Te slomki byly wklejane w plekse czy wycinane z wiekszego kawalka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Tego Ci nie powiem. Grzechu bedzie dzisiaj okolo 22 to moze sie wypowie. Te slomki nazywaja sie jety i byly wklejane z tego wiem ;] Edytowane 14 Lutego 2005 przez CHECK-IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jestem trochę wcześniej specjalnie by odpowiedzieć. Powiedzmy, że Jety nie są wklejane. Są przezemnie ogrzewane i wpychane do otworów tak by były na miejscu. Ale bez obawi. Żeby wyciągnąć chocby jeden trzeba uzyc sporej siły i prędzej się go połamie niż wyciągnie. A co do sposobu działania takiego bloczku to świetnie opisał to cvir :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 No i zalozylem kaskade dzisiaj na procesor. Roznic w temperaturach narazie nie widze miedzy nią a X3Mem i pewnie nie zobacze bo rownica w CW jest malutka. Zrobilem jeszcze zdjęcie w pracy ;] W realu woda jest mocno zolta a tutaj wyglada jakby byla zielona :mur: Ale neisetty taki jest urok aparatów w niebieskim swietle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...