HardStyler Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hmm czyli widze ze przedstawiasz rowery jako krwawe narzedzie ,krwawy sport, narzedzie zbrodni, sado maso ? hmmm - bezsensowna tapetka IMHO - no offence ale ile minut Ci to zajelo ? 5 min? sory - ale nie podoba mi sie :? bardzo latwo jest zrobic warstwe na caly ekran z jaks teksturka , nadac jej wlasnosci plaskorzezby , pod nia wcisnac fotke manetki, wykonac na nastepnej warstwie pare chmurek roznicowych, skorzystac z wydzielania zaznaczenia i skorzystania z poruszenia ;) IMO BANAŁ :) sory - ale musialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 E tam pyrko dobrze kombinujesz, sam nieraz miałem chęć stworzyć coś ładnego w fotoszopie, trzymaj tak dalej to za jakiś czas stworzysz coś lepszego ! Narazie mi się nie podoba zabardzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 hmm czyli widze ze przedstawiasz rowery jako krwawe narzedzie ,krwawy sport, narzedzie zbrodni, sado maso ? hmmm - bezsensowna tapetka IMHO - no offence ale ile minut Ci to zajelo ? 5 min? sory - ale nie podoba mi sie :? bardzo latwo jest zrobic warstwe na caly ekran z jaks teksturka , nadac jej wlasnosci plaskorzezby , pod nia wcisnac fotke manetki, wykonac na nastepnej warstwie pare chmurek roznicowych, skorzystac z wydzielania zaznaczenia i skorzystania z poruszenia ;) IMO BANAŁ :) sory - ale musialem nic nie szkodzi , ale twoja droga dojscia do tego jest zupelnie inna i zreszta faktycznie banalna - pomysl jak cos napiszesz , pozatym zrob tez dobre zdjecie ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja tez chce, ja tez chce!!:P 8) . ino do polski wracam 24wrzesnia, a tu nie mam mojego korelka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no i temat umar smiercia naturalna. wszyscy sie ucza i nie maja czasu tapet robic. no wezta sie do roboty, bo nudno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Nie uważasz że troche za wcześnie dałeś pracki na deviantART? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...