Gość bazyl Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Mam takie pytanko. co by bylo gdybym odlonczyl glosnik z suba i podlonczyl jakas tube samochodowa. Che tyo zrobic poniewaz niesatysfakcjonuje mnie moc moich glosnikow. A wiec odlanczam glosnik od suba i podlanczam tube samochodowa taka jakas za 150zl czy bedzie mocniejsza od mojego sprzetu i czy on ja da rade pociagnanc prosze o odpowiedz ewentualne o inne pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tak a czy ktos mogl by rozwinanc temat ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 nie bardzo rozumiem tego co napisałeś, ale wydaje mi się że chcesz od wzmacniacza z zestawu odpiąć standardowy subik i w jego miejsce podpiąć tube basową, czy tak :?: jeżeli to tak :) to : prawdopodobnie nic ci to nie da w domu bo wzmacniacz od zestawu jest przystosowany do mocy głośnika w subie i nie będzie wyrabiał z mocniejszym głośnikiem :( w sumie nic ci to nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...