Sawicki Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Za kilka miesiecy mama bedzie mogla zmienic telefon i ciekawi mnie jedna rzecz czy bedzie mogla wziac tylko aparat w promocji za zlotowke czy jakis drozszy przykaldowo do 200 PLN?Czy bedzie konieczna zmiana abonamentu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Lepiej zadzwon do BOK i sie spytaj jakie Ci zaoferuje telefony i czy trzeba bedzie zmieniac abonament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Kazda firma ma program lojalnosciowy. Za pozostanie u nich Twoja mam moze skorzystac. Sa tez inne wyjscia. Kazda firma oferuje swietne promocje dla tych, ktorzy zdradza ta druga firme i pzrzejda do nich. Nad tym tez warto sie zastanowic. Chyba glownym wabikiem jest polowa abonamentu przez pierwszy rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 W Erze jak zmieniasz telefon to przy telefonie jest podane od jakiego abonamentu jest za przyslowiowa zlotowke. ;) W innych firmach chyba jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Moja mama wlasnie stanela przed takim wyborem (ma 3 telefony w Idei na firme). I wiecie co jej zaproponowali ? Wielkie g***o ! Jakies badziewne telefony za 1zl albo inne, lepsze drozej niz osobie ktora dopiero przystepuje do Idei ! Przeciez to jest szczyt debilizmu, zeby osobie, ktora placi ok 250zl za jeden telefon miesiecznie oferowac jakies badzwiewne telefony albo smieszne "promocje". W drugim salonie powiedzieli zeby wypowiedziec umowe i podpisac ja na nowo. Czy ci ludzie sa powazni ? Gdzie ten program lojalnosciowy ? Przeciez to czysta kpina z uzytkownika ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Pamietam jak mi zaproponowali w lutym w Idei (program lojalnosciowy) za 1200zl bodajze Nokie 7210 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Torwald => to samo mialem w idei 2 czy 3 lata temu. podziekowalem im, o to jest smieszne, zeby np. jakis lump z ulicy mogl kupic fon na lepszych warunkach niz ktos kto przedluza umowe na kolejne lata. dodatkowo mieli jakis durny warunek z wysokoscia oplat. od poniedzialku ulega tez rozwiazaniu jedna z moich umow z era, bo po 2 latach placenia abonamentu ze srednia rachunkow ~100pln a mam 3 aktywacje i za kazda karte tyle jest, zaproponowali mi uwaga: -naliczanie sek za 1pln przez 12mcy, -10pln znizki na abonament przez 6mcy -95% znizki na jeden erowski numer przez 12mcy -10 minut extra przez 12mcy oczywiscie zaden tel mi nie przysluguje, bo i po co?? "myslniki" nie lacza sie po tym jak sie dowiedzialem o ofercie napisalem ladne pisemko o rezygnacji z ich uslug i zanioslem do salonu. dobrze, ze choc taktaka z tym numerem dostane za friko. jeszcze wkurza mnie to, ze prepaidowcy maja lepsze warunki rozmow niz osoby z abonamentem, bo taki taktakowiec teraz placi 80gr zaminute i ma naliczanie sek a ja mam 1.35+vat za minute a za sekundowke musze placic 20pln. IMO o abonamentowcow powinni lepiej dbac, bo to oni ich glownie utrzymuja placac miesiac miesiac abonament a taki preapidowiec kupi karte raz na kilka miechow i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Apropo umowy. Moja sie konczy w grudniu. I teraz mam takie pytanko: Otoz stary ma telefon w IDEI i ma 2 telefony w pakiecie domowym, i w tym jeden moj. Czy jak sie skonczy umowa pakietu domowego czy mozna ja przedluzyc i czy zaoferuja mi jakies telefony? Ojciec swoja umowe przedluzal w marcu, ale pakiet domowy dopiero w grudniu bedzie przedluzany i czy dadza nowe telefony jak przedluze czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 @Niemiec - jak widac nie zalezy im na lojalnych klientach, wychodza z zalozenia za albo przyjdzie inny na miejsce rezygnujacego alboten ktos podpisze nowa umowe. I tu cala ta "lojalnosc" o kant [gluteus maximus] mozna potluc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Najbardziej sei oplaca brac dodatkowe uslugi czy ekstra miunty. Moja dziewczyna w idei dostala 100 sms/miesiac i placi o polowe nizszy abonament Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 mi sie konczyla umowa z idea i podpisalam nastepna na 1 rok. telefonu nie dostalam ale mam abonament za 60 zl i za to 150 min rozmowy i naliczanie sekundowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A ze mna jak bedzie? Chodzi mi o to co pislaem wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...