MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 golomb111 moj kolega mial podobna sprawe i go zawrocili wlasnie za to. Powiedzialbym identyczna sytuacja, ale nie bil sie w szkole, tylko pod jakims sklepem. No niestety o USA mozesz zapomniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 golomb111 moj kolega mial podobna sprawe i go zawrocili wlasnie za to. Powiedzialbym identyczna sytuacja, ale nie bil sie w szkole, tylko pod jakims sklepem. No niestety o USA mozesz zapomniec.golomb111 moj kolega mial podobna sprawe i go zawrocili wlasnie za to. Powiedzialbym identyczna sytuacja, ale nie bil sie w szkole, tylko pod jakims sklepem. No niestety o USA mozesz zapomniec.golomb111 moj kolega mial podobna sprawe i go zawrocili wlasnie za to. Powiedzialbym identyczna sytuacja, ale nie bil sie w szkole, tylko pod jakims sklepem. No niestety o USA mozesz zapomniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ????? powaznie ?? :/ ale to byl student czy jak - jak wogole wynikło to ze go zarcili - mozesz podac blizsze szczegóły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 modlcie sie zeby przeglosowali vizy dla Polakow:) bo ja tu kur.wa juz nie wyrobie... swoja droga kozackie metody maja na sprawdzanie nas na granicy... jak kryminalistow odciski palcow super:) w tv ostatnio pokazywali jakie ql urzadzenie do tego mieli:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No nawet nieróbcie KUR... jaj ! dostałęm tyle samo co koles tyle ze on sobie poszedł do lekarza i wniósł sprawe i niby przez to moje USA miałoby byc przekreslone !?!? ;/ TO NIEMŻE BYC PRAWDA :oops: :cry: :oops: :cry: JEEEEEEEEEEEE OTO CO ZNALAZŁEM: KODEKS POOSTEPOWANIA KARNEGO: Art. 335. § 1. Prokurator może, za zgodą oskarżonego, dołączyć do aktu oskarżenia wniosek o skazanie oskarżonego za zarzucany mu występek zagrożony karą nie przekraczającą 5 lat pozbawienia wolności, bez przeprowadzenia rozprawy, i wymierzenie mu kary z zastosowaniem nadzwyczajnego jej złagodzenia, orzeczenie środka karnego wymienionego w Art. 39 pkt 1-3, 5-8 Kodeksu karnego, odstąpienie od wymierzenia kary lub warunkowe zawieszenie wykonania kary - jeżeli okoliczności popełnienia przestępstwa nie budzą wątpliwości, a postawa oskarżonego wskazuje, że cele postępowania zostaną osiągnięte mimo nieprzeprowadzenia rozprawy. § 2. Jeżeli zachodzą warunki do wystąpienia z wnioskiem, o którym mowa w § 1, a w świetle zebranych dowodów wyjaśnienia podejrzanego nie budzą wątpliwości, dalszych czynności dowodowych w postępowaniu przygotowawczym można nie przeprowadzać. TO JEST OMNIE :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 modlcie sie zeby przeglosowali vizy dla Polakow:) bo ja tu kur.wa juz nie wyrobie... swoja droga kozackie metody maja na sprawdzanie nas na granicy... jak kryminalistow odciski palcow super:) w tv ostatnio pokazywali jakie ql urzadzenie do tego mieli:) Ta a mnie jak chcialem pracowac na lotnisku sprawdzali mi odciski palcow juz piec razy. Bo pracowalem i sie zwalnialem i po jakims czasie znowu wracalem czasami zmienialem tylko firme. Takie maja regoly i trzeba sie do nich zastosowac. A co do wiz to raczej nie szybko ich nie zniosa. golomb111: Napisz list do centralnego rejestru skazanych z prosba o weryfikacje i dowiesz sie wszytkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...