dominelo Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jestem przed zmianą dobrej jak dla mnie płytki (8KHA+) na nową (coś na nForce 2 Ultra). Myślałem również o jakimś EPOXie (tylko jaki?) lub o ABIT-cie (AN7 czy NF7-S Rev 2.0). Co polecacie?? Wiem, że takich pytań jest sporo, ale proszę o radę. Co będzie najlepsze? Skłaniam się w stronę któregoś ABITA, ale...sam nie wiem. A może coś zupełnie innego niż te które wymieniłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 zrob sobie drut moda na mnoznik 15x ,kup zasilacz z 50A na 5v i dalej sie baw nie warto zmieniac 8KHA+ -chyba najlepsza plyta jaka mam/mialem tylko do max O/C potrzeba jej wlasnie takiego zasilacza bo wszystko czerpie z 5v jak zmieniac to juz na socket 939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja na twoim miejscu wziąłbym ABITA z uwagi na to, że lepiej się na nim kręci oraz fakt, ze ostatnie rev Epoxa na NF2 są kiepskie, tzn. mają kiepski zasilacz na CPU..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...