Skocz do zawartości
lukecz

Nokia 3510 a 3510i

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moglby ktos napisac czym roznia sie oba telefony?

Wlasnie zamierzam sobie zakupic (3510i) za 300zl i zastanawiam sie po czym sie je odroznia. No i czy taka cena jest oplacalna (chyba za tyle nie bedzie nic innego z kolorowym wyswietlaczem, polifonia i javą)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grimlock, no co ty, nie zmieniaj tylko na 3510i ;)

@lukecz, lepeij doluz 100zl i kup telefon, a nie zabawke ;) (bez obrazy dla urzytkownikow tego telefonu)http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81761

Nawet tym nie myślę, N6310i to jeden z najlepszych telefonów jakie zrobiła Nokia.

Szybko z niego nie zrezygnuję

Myślę nad 6600 i 6220

N6600 vs N6220 vs N6310i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na dodatek jest awaryjny - wiem bo miałem. A Nokia 3510i - mogę powiedzieć że jest to niezawodny telefon.

NIezawodna latarka...

Mozesz poszukac jakiegos sagema (mialem myx5m i byl calkiem fajny) albo jakas motke c550/e365 (mam teraz) jezeli nie przerazi Cie obsluga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grimlock co to za soniak :?:

co do nokii 3510i

Luk@s wcale ona nie jest taka niezawodna ;)

jak ostatnio się kręciłem po salonie plusa bo brałem fona na abo to widziałem ile tych nokii leżało ( oddanych na gwarancje i przysłanych z naprawy ) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi