Na-than Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam na forum 8). Mam A7N8X-E Delux i wersję Biosa 1009, której nie ma na stronie asusa. Czy ktoś już się z tym spotkał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Moze ten BIOS zawiera jakies bledy i zostal usuniety ze strony... Do pobrania jest za to wersja 1011. Radze Ci ja zainstalowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ostatnio kupiłe 2 płyty asusa a7n8x-E delux i obie z biosem 1009 i narazie śmigają spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na-than Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ostatnio kupiłe 2 płyty asusa a7n8x-E delux i obie z biosem 1009 i narazie śmigają spoko Dzięki za odpowiedź. U mnie też działa normalnie a jednak to trochę dziwne. Możesz podać wyniki z 3D marka 2003 - u mnie tylko 1505 (jeszcze bez o/c). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na-than Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Moze ten BIOS zawiera jakies bledy i zostal usuniety ze strony... Do pobrania jest za to wersja 1011. Radze Ci ja zainstalowac ;) Dzięki. Wiem o tej wersji ale ona specjalnie nic nie wnosi. 1009 działa bez zwiechy więc chyba narazie nic nie ruszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...