nazir_black Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 czy ktos moglby pomoc i powiedziec jakim programem przerobic mp3 lub wav na midi. chcialem sobie przerobic muze i zrobic z tego dzwonek polifoniczny do mojej nokii 6100. szukalem i znalazlem kilka ale byly to chyba jakies profesjonalne programy, bo polapac sie w tym nie dalem rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 nie da sie przerobic wav/mp3 na mid tak po prostu, mid jest to format jeszcze za czasow keybordow, w midi sa po prostu instrumenty wpisane ktore w danym momencie maja sie odezwac ;), programy sa do takowego przerabiania, ale to trzeba sie minimum znac na nutkach m.in: AKoff Music Composer, AudioToMIDI, Amazing MIDI itd. proscjej poszukac juz piosenki zrobionej w midi, na Internecjie jest tego mnostwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 A moze wiesz jakim programem moge niejaka "wyciac" fragment z mida? Bo szukalem, kombinowalem i jeszcze mi sie to nie udalo :/ A cale utwory w telefonie to troche bez sensu :/ A tak swoja droga to temat powinien sie znalezc w oprogramowaniu, a n ie w elektronice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no wlasnie mi tez chodzilo o to zeby wyciac sobie jakis kawalek mp3 albo wav i przerobic to na midi i jako dzwonek polifoniczny do telefonu upchac. bo tak na marginesie to dzwonki polifoniczne sa w formacie midi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 dokladnie w midi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 A moze wiesz jakim programem moge niejaka "wyciac" fragment z mida? PsmPlayer najlepszy jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Cos ten PSMPlayer nie chce zapisac przycietego mida :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Cos ten PSMPlayer nie chce zapisac przycietego mida :(Mutos jak masz gg to zglos sie do mnie na 4764989 mam kilkanascie tysiecy dzwonkow moze cos wybierzesz dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...