emge Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 czy za pomoca ustawien DIP-SW1 jest mozliwe uzyskanie mnoznika wyzszego niz 12,5x moze jakis unofficial bios jest w stanie pociagnac taki mnoznik? zalezy mi na ustawieniu tego na plycie - procka wiem jak zmienic ale nie chce go ruszac z tej strony. apropo - czy wiadomo juz cos wiecej o fsb.166 - ruszylo sie cos w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 FSB 166 mhz będzie wspierane przez tą płyte. trzeba będzie zrobić upgrade biosu oraz możliwe, że ciut podnieść napięcie na procku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 :D pozdrowienia dla Dreggo & Rumia-Janowo. mam rodzinke na pomorskiej i paru kuzynow. tylko kiedy ten bios wyjdzie? a druga sprawa to dlaczego soltek zaczyna produkcje nowej wersji drv-5'ki? wiec traci mi to tez problemami ze sprzetem - kurde taki mercedes czy inne daewoo potrafi wymienic swoim klientom wadliwy produkt - coprawda to inny sprzet inna kasa - ale praktyka godna nasladowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 hehe, ja też mieszkam na Pomorskiej :mrgreen: Bios ma wyjść przed ukazaniem się Athlona XP 2700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 nowy bios powinien się ukazać pod koniec września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...