Babiczka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam. Z tego co zauwazylem to w malych pudelkach saphhira jest r350 a w duzych jest 360 z innym wiatraczkiem :D.Milego kupowania :D oczywiscie to nie jest w 100 % pewne :D ale zawsze cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam. Z tego co zauwazylem to w malych pudelkach saphhira jest r350 a w duzych jest 360 z innym wiatraczkiem :D.Milego kupowania :D oczywiscie to nie jest w 100 % pewne :D ale zawsze cos :) Ja mam z małego i R360 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja mam z dużego.... i R360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przeciez mowie ze nie 100 % :D a Ci ktorzy kupili w malych to pewnie maja farta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 yotomeczek----> ty to masz jakiegos zajefajnego :D widzialem twoje wyniki 1 slowem pr0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Niezłe, ja mam z małego i mam na PBC XT i z GPU R360, więc nie wiem, skąd wziąłeś tą swoją teorię. Wiem tylko, że wszystkie Radki z PCB XT mają na pewno R360, więc wystarczy otowrzyć takie pudełko i rzucić okiem. Nie rozumiem, w czym problem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 podziwiam was ze dyskutujecie juz na temat czy r360 jest w malych czy duzych pudelkach! to zaczyna byc paranoja! pozatym Babiczka nie zakladaj tematu tylko uzyj search! taka rada bo ses nowy. R360 jak rozpoznac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ja wiem jak poznac na 100%. Idziesz do skepu albo gdzies gdzie są te karty. Bierzesz pudełko jakiekolwiek, idziesz za jakies półki gdzie nie ma kamer i obsługi sklepowej nawalasz pudełkiem o regały i ściany. Jeśli po 17 udeżeniach w ścianę z betonu z tapetą ospadnie jeden mały kawałek karty graficznej to znaczy ze to był właśnie pcb od XT ! Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ja wiem jak poznac na 100%. Idziesz do skepu albo gdzies gdzie są te karty. Bierzesz pudełko jakiekolwiek, idziesz za jakies półki gdzie nie ma kamer i obsługi sklepowej nawalasz pudełkiem o regały i ściany. Jeśli po 17 udeżeniach w ścianę z betonu z tapetą ospadnie jeden mały kawałek karty graficznej to znaczy ze to był właśnie pcb od XT ! Proste. Nooo. dobry sposób. Bez kitu. Akurat kuzyn kupił 9800PRO i nie rzucając pudełkiem po sklepowych ścianach trafił na PCB od XT. :lol: :lol: :lol: Z tymi pudełkami to też fajna bajka Babiczka... :lol: PCB od XT poznaje się po ułożeniu kondensatorów przy wejściu D-Sub na monitor CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 "Po czym poznac R9800 pr0 ze ma r360" hmmm..... Idziesz do skepu albo gdzies gdzie są te karty. Bierzesz pudełko jakiekolwiek, idziesz za jakies półki gdzie nie ma kamerzdejmujesz radiator i używasz własnych gał w celu identyfikacji rzeczonego modelu... :lol: Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Z tymi pudełkami to też fajna bajka Babiczka... :lol: PCB od XT poznaje się po ułożeniu kondensatorów przy wejściu D-Sub na monitor CRT. Owszem oraz po tym, że PCB XT jest dziurawe jak ser szwajcarski :D - chyba najprostsza metoda ;) Na PRO masz tylko dwa otwory na kołeczki od radiatora, a na XT jest i bodajże 6 albo więcej (nie chce mi się budy otwierać i wyjmować karty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mam pytanie jesli radek jest na Pcb od xt to działa monitoring temperatur w tym saphire czy trzeba ładowac bios od xt ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mam pytanie jesli radek jest na Pcb od xt to działa monitoring temperatur w tym saphire czy trzeba ładowac bios od xt ?? Trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...