MietmaN Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Cholera, poddaje się :( prawie .... Na pewno sprawdzili również mobo? Wyjęli z twojego kompa i zbudowali na niej jakiś prosty system, bo coś wierzyć mi się nie chce, żeby w serwisie tak się im cackać chciało. :? Co z napięciami na pamięciach? /pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 No to nie wiem może dysk ma bady? Sprawdzałeś scandiskiem gruntownym? Albo jakimś disk doktorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Hej, tak, przy mnie wyciągnęli nową płyte i wszytkie moje części na nią założyli i też nie charczało, a jak podpieli inny dysk ze swoim systemem to było good:( teraz juz mam wszystko zrobione, wymienili mi hdd bo okazało się ze nie ma spójności czy jakoS tak, ale niestety teraz robi tylko 6300pkt:( jak ten wynik podniesc bez kręcenia?? bo ten radeon 128 na 128 powinien wiecej chyba robic:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Bredzisz jak poparzony kolego wielce niesympatyczny - stan mojej wiedzy weryfikuję ja i moi znajomi, do których się nie zaliczasz. Masz jakoś bardzo mało do powiedzenia na tym forum poza krytykowaniem innych, a mnie sobie szczególnie upodobałeś, bo "ośmieliłem się" z tobą nie zgodzić w jednym z wątków. LOL nr 1 : co ma teraz ta twoja wypowiedź do tematu wątku, w którym piszemy? :lol: LOL nr 2 : widzę, że przeczytałeś artykuły, do których podałem linki, na podstawie których piszę te swoje "brednie". Zapewne masz rację, wszyscy na Tom's Hardware i HardOCP, na PClabie i innych vortalach są debilami i piszą brednie, a krynicą wiedzy jesteś TY! :lol: LOL nr 3 : pokaż mi wszystkie moje posty i wylicz dokładnie, ile nie jest związanych z tematem wątku, w którym się wypowiadałem - wyjdzie poniżej 10%. Jak chcesz, to wyślij mi to w mailu, bo nie ma sensu forum zaśmiecać twoimi kolejnymi postami. :lol: LOL nr 4 : takiś doświadczony, więc powinieneś wiedzieć, iż w regulaminie proszą, o nie cytowanie całych wypowiedzi, tylko fragmentów, do których się odnoszą. :lol: LOLnr1. A co ma ta twoja glupia wypowiedz wspolnego z tematem? Kolejny dowod, ze pisac post w 50 zdaniach jedno tylko jest na temat. LOLnr2. Jestes boski, karcisz mnie za to, ze czytam twoje linki, a nawet jakby to co, ale to inna sprawa; czytanie polega na czytaniu ze zrozumieniem, rozumiem, ze szesc klas podstawowki w twych oczach widnieje, ale to nie powod zeby sie wywyzszac. Sluchaj ..., czy powiedzialem, ze wszyscy na tych vortalach sa debilami? W sumie to chodzilo mi o debila, o kogo? Chwila zastanowienia!!!, a wiesz dlaczego tak mnie zraziles swa osoba? Bo przeinaczasz artykulu ktore rzekomo czytasz!!! LOLnr3. Spojrz tylko ile bredni wynalazlem w tym tylko jednym temacie (wiecej niechce mi sie szukac, a bylo by z czego sie posmiac) : Skrótowo : R9000PRO to R8500 z obciętymi 4 potokami i niewiele usprawnioną architekturą, a R9200 to słabiej taktowany R9000PRO z obsługą AGP x8, która g...o daje. W sumie wychodzi na to, że R9200 jest już całkiem leciwy. Identycznie zrobiono ożywiając R8500 pod postacią 9100 - zaniżono taktowanie i dodano AGPx8 (no cóż, marketing). Sa to dwa argumenty, ktorymi probuje przemowic ci do rozumu, alzebys arty czytal ze zrozumieniem, niemam zamiaru cie obrazac :lol: LOLnr4. Czytac, czytac chopak i jeszcze raz czytac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 I pewnie znów 3dmark się wysypuje. A jak oni sprawdzili płytę. Jestem ciekaw tych fachowców :? Płyty nie da się ot tak sprawdzić, że startuje komp to jest ok. A patrzyłeś na kondensatory na płycie czy wybrzuszone. Mietman weź daj se luz z tymi błędami pamięci. Gdyby sypało mu błędami to by się nawet winda nie załadowała bo od razu blue screen by był i inne krzaki.A tylko 3dmark się wywala. Z drugiej strony tysz się nie dziwię, że po podłączeniu i zabootowaniu systemu z twojego dysku na obcym kompie się 3dmark wyłożył. Na nie swoim systemie ma prawo. Wnoiskuję, że kupiłeś kompa w firmie z zaj...stym serwisem. W życiu do takich partaczy bym nie poszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 [HAIZ] Wrzuć sobie na luz człowieku, moderator nawet o to prosił - przyjarałeś sobie znowu? ;) Wyskakujesz nagle jak filip z konopii i nie wnosisz swoim postem nic do tematu. Wybrałeś akurat te fragmenty, w których się pomyliłem, ponieważ myślałem, że R8500 ma architekturę 8x1 a nie 4x2; reszta poza obsługą AGPx8 przez R9100 się zgadza - chyba że nie znasz angielskiego i nie doczytałeś. Oczywiście, że wszystko przeinaczam i skończyłem w sumie tylko 4 klasy podstawówki, a ty jesteś master guru of 3D - idź krowy paść. W temacie : BENITO, wg mnie masz rację, nie wierzę, że kolesie solidnie sprawdzili wszystko. Uważałem, że to wina mobo. Okazało się, że jednak HDD /pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Oka stary zapalmy faje pokoju i skonczmy juz z ta glupia klutnia, bez sensu zasmiecac temat i dostac banana od modera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ok panowie juz wszystko chodzi tak jak powinno. Przyczyną był hdd:( nie wiadomo co z nim było nie tak ale po wynmianie juz jest ok. Karta nie kręcona robi 7120 a kręcona 8020 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...