walker214 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witajcie! Do jakiego napiecia mozna podniesc mobila 2500+ aby bylo bezpiecznie i nie grozilo spaleniem..? W tej chwili mam ustawionego na 1.8 V i nie wiem ile jeszcze moge zwiekszyc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witajcie! Do jakiego napiecia mozna podniesc mobila 2500+ aby bylo bezpiecznie i nie grozilo spaleniem..? W tej chwili mam ustawionego na 1.8 V i nie wiem ile jeszcze moge zwiekszyc..Spokojnie!! 1.8V??????? A podkręcony choć troszke???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Mój proca latał na 1.94V i nic mu się nei stało :) inni dawali 2-2.2.V i tez proce żyją :) A innym sie spaliły . . . . . :idea: Ryzyko i loteria :) 1.8V to nic strasznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dobre chłodzenie i dawaj nawet 2.0 albo wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Przy dobrym chlodzeniu spokojnie mozesz dac 1,8v w gore ,ale czy warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 1,85v to taka granica lajcika ;-) przy dobrym chlodzeniu choc istnieje pewne ryzyko mozesz dawać więcej, powyzej 1,95 zaczyna się zabawa hehe ;-) pilnuj temp i powinno być dobrze :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dzieki all! Teraz mam ustawienia 11.5x215, wiec moze uda sie osiagnac stabilne 11.5 x 220 z napieciem np 1.9..zobaczymy.Temperaturke mam w tej chwili po dlugiej pracy kompa ok 50,51 stopni ktora w stresie do 55 gdzies dochodzi..wiec chyba wszycho w normie...tylko ze mam zdjeta jedna czesc obudowy...tak pewnie kolo 60 by bylo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...