Babiczka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jak w temacie ?mam boxowego i glosny jest chcialbym w miare cichego i nie drogiego bo nie mam kasy :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4GiczNy Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Proponuje whisper rock'a IV albo moze pentagrama? Ile kasy przwidujesz na ten wydatek i jakie masz mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Takich tematów są setki na tym forum - zanim o coś się zapytasz to poszukaj troche :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Pentagram Freezone QC-80 Cu, za ok 105 zł, albo Pentagram Freezone Q-92 Cu za jakieś 15 zł mniej. Poczytaj na forum, za tą cene dostajesz wiatrak który depcze po piętach zalmanowi 7000 Cu(ok. 200 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przepraszam harbi :P co to jest mobo ? plyta glowna ? jak tak to mam w opisie :D no nie wiem jak najtansze trudno mi powiedziec.... napewno nie wiecej niz 100 zl chyba naprawde trudno mi powiedziec ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przepraszam harbi :P co to jest mobo ? plyta glowna ? jak tak to mam w opisie :D no nie wiem jak najtansze trudno mi powiedziec.... napewno nie wiecej niz 100 zl chyba naprawde trudno mi powiedziec ;c Sorry za nieprzyjemnego posta :oops: , ale moim zdaniem twój temat jest całkowicie zbędny. Jeśli poświęcisz max 3 minuty, to na tym forum znajdziesz kilkanaście postów z odpowiedzią na Twoje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 błagam jakiegoś moderatora! niech ZAMKNIE ten topic jak najszybciej! takich postów było setki i wcale harbi nie musisz przepraszać :twisted: autorowi topica należy się niezła zje..ka! :twisted: JEST TAKA OPCJA NA FORUM: SZUKAJ ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wychodzi na to,że majlepszy za tą cenę będzie Pentagram Freezone QC 80 Cu http://www.4max.pl/produkt.asp?g=24&gg=19&id=907 cichy i wydajny. Ewentualnie tańsza wersja AlCu I nie przejmuj się tym że zostałeś ochrzaniony za powtarzanie tematów też tak miałem za pierwszym razem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75708&highlight= hehe za to samo pytanie poczytaj testy np http://tweak.pl/artykul/coolery_04 POZDROWIENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja mam rock`a i na 1700XP@2200XP - mam 40 C PS: jezlei szukasz cennika to wejdz an www.angela.pl tam maja dobre i tanio, pozatym maja tez inny fajny sprzet do tunningu Kompa.:) Pozdrowka.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...