MK-Mateusz Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Kupilem komputeer ale nie mam w co pograc:P Jak Przygodóke Polececie Na Dzien Dzisiejszy....??? Najlpeij żeby były po polsku.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Proste jak metr sznurka w kieszeni. 1. Syberia 1 2. Syberia 2 (zanim skonczysz jedynke wyjdzie niebawem PL wer.) 3. Nie gralem ale slyszalem, ze The longest journey jest piekna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Syberia 1 Syberia 2 The Longest Journey po polsku....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 www.scummvm.org i możesz za darmo grać w Beneath a Steel Sky i Flight of the Amazon Queen. The Longest Journey - co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jajka se robisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja polecam FarCry, UT2004 i Generals Zero Hour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja polecam FarCry, UT2004 i Generals Zero HourTo sa przygodowki? 8O 8O 8O 8O A tak w ogole to The Longest Jorney - wersja PL. Niezwykly klimat na wieeele godzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 The Longest Journey PL Syberia PL Syberia 2 PL(w teen weekend ja bede mial) Broken Sword - The Shadow of the Templars Broken Sword 2 PL Broken Sword 3 - The Sleeping Dragon PL Runaway: The Road Adventure PL Blade Runner ENG MONKEY ISLAND(wszystkie czesci) Ace Ventura PL Hopkins FBI PL UFOs PL Rózowa Pantera 1 i 2 PL Stupid Invanders PL Wacki Zegarmistrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 jesli lubisz przygodowki to do RPGow juz nie daleko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja polecam FarCry, UT2004 i Generals Zero HourNie doczytałem, że mają być przygodówki. W takim razie nie wypowidam sie bo na przygodówkach sie nieznam. FPS hardcore player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 z nowszych Broken Sword , Longles Journey , Post Morte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 The Longest Journey PL Syberia PL Syberia 2 PL(w teen weekend ja bede mial) Broken Sword - The Shadow of the Templars Broken Sword 2 PL Broken Sword 3 - The Sleeping Dragon PL Runaway: The Road Adventure PL Blade Runner ENG MONKEY ISLAND(wszystkie czesci) Ace Ventura PL Hopkins FBI PL UFOs PL Rózowa Pantera 1 i 2 PL Stupid Invanders PL Wacki Zegarmistrz zapomnialesm o Jacku Orlado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie doczytałem, że mają być przygodówki. W takim razie nie wypowidam sie bo na przygodówkach sie nieznam. FPS hardcore player to znaczy, ze ty w ogóle nie czytałeś, bo w 2 wyrazie tematu już o tym jest napomknięte. Normalnie zszokowałeś mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Obowiązkowo "Syberia", "The Longest Journey" sa to jedne z lepszych przygodówek.... Ostatnio w rece wpadl mi Bronken Sword 3: The Sleeping Dragon ale jakoś mnie tak nie ciągnie tak jak tamte.... Ze starszych to Jack Orlando, Bronken Sword i oczywiście Hopkins FBI.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja tam mam na CD najlepsze chyba: - Toonstruck - Day Of The Tentacle - Full Throttle - Indiana Jones And The Fate Of The Atlantis - Time Commando ( może nie rasowa przygodówa, ale fajnie się grało) - Flashback (wersja CD z dialogami...Unikat) Naprawde bardzo fajne gry...tylko mam teraz XP i są bezużyteczne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja tam mam na CD najlepsze chyba: - Toonstruck - Day Of The Tentacle - Full Throttle - Indiana Jones And The Fate Of The Atlantis - Time Commando ( może nie rasowa przygodówa, ale fajnie się grało) - Flashback (wersja CD z dialogami...Unikat) Naprawde bardzo fajne gry...tylko mam teraz XP i są bezużyteczne :( tego flashbacka bym chetnie przyjal :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zagraj sobie we Wacki :) Przygodowka czasem dosc skaplikowana, ale jajeczna :D Mi sie tam podobala :D Niestety co do nowszych tytulow to niemoge sie wypowiedziec bo nie gralem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Jeszcze mozesz sprobowac Phantasmagorie 1 i 2. Gry chyba na 7cd. To sa po prostu interaktywne filmy. Dwojka mnie wciagnela strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Czy Syberia 2 bardzo nawiązuje do 1? Bo część 2 będę miał prawdopodobnie jutro i boję się że to będzie jak oglądanie filmu od połowy, bo w 1 nie grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 The Longest Journey PL Syberia PL Syberia 2 PL(w teen weekend ja bede mial) Broken Sword - The Shadow of the Templars Broken Sword 2 PL Broken Sword 3 - The Sleeping Dragon PL Runaway: The Road Adventure PL Blade Runner ENG MONKEY ISLAND(wszystkie czesci) Ace Ventura PL Hopkins FBI PL UFOs PL Rózowa Pantera 1 i 2 PL Stupid Invanders PL Wacki Zegarmistrz zapomnialesm o Jacku Orlado racja Jack Orlando jest great ! zapomnialem tez o rewelacyjnej trylogii Discworld :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja polecam starą przygodówke autorstwa Lucasarts - Sam & Max hit the road. Oprócz tego zagrywałem sie w serię Polce Quest jak i Quest for Glory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greyt78 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 tez przygodowki, ale bardziej pod "logiczne " podchodzące: nowa: AURA: FATE OF THE AGES (po trzech dniach kombinowania nad jedną zagadką, mówisz sobie że skoro jej nie umiesz rozwiązać to musisz być skończonym debilem - a tu się okzauje że rozwiązanie prawie banalne, zna ktos to uczucie? :) - do solucji musialem looknac na 3 zagadki przed koncem gry i okazala sie 10 razy latwiejszejsza niz wczesniejsze - zmecenie materialu? :)) starsza: MYST III EXILE (grałem z kumplem po 7 h na dzien - ta gra sprawia najwieksza frajde po rozwiazaniu pojedynczej zagadki) coming soon: MYST IV REVELATION (wiem tyle, że po AURZE musze se z 2 miechy przerwy zrobic :P ) Podsumowujac: jezeli naprawde chcesz powysilac szare komorki - a masz logiczne podejscie do takich spraw, to goraco polecam. cieszą oko, a przede wszsytkim, jak juz pisalem - zarąbiasta satysfakcja z kazdej rozwiazanej zagadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Czy Syberia 2 bardzo nawiązuje do 1? Bo część 2 będę miał prawdopodobnie jutro i boję się że to będzie jak oglądanie filmu od połowy, bo w 1 nie grałem Raczej nie moge powiedziec "niestety" bo jest to jej najwieksza zaleta ale tak. Nawiazuje i to pelna geba. Po prostu musisz kupic jedynke. Na allegro pare zlotych - WARTO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja polecam Fausta, jedna z lepszych przygodowek jaka przeszedlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Z takich luzackich to jeszcze polecam Larrego :) I wymagań nie ma wielkich, i po polsku... Fabuła lekka łatwa i pzryjemna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Monkey Island !!! ta gra rzadzi kazda czesc jest przezabawna:) Guybrush Threepwood rulz:) Mia to twoja fotka jest na avatarze? masz moze przod:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Monkey Island !!! ta gra rzadzi kazda czesc jest przezabawna:) Guybrush Threepwood rulz:) Mia to twoja fotka jest na avatarze? masz moze przod:D Stawiam 100 pln, ze tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Monkey Island !!! ta gra rzadzi kazda czesc jest przezabawna:) Guybrush Threepwood rulz:) Mia to twoja fotka jest na avatarze? masz moze przod:D Stawiam 100 pln, ze tak :) Chciałbym w tym zakładzie z Toba przegrać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 to jej fotka bo juz gdzies to wyczytalem ale wolal bym zobaczyc przod tej fotki ;D Mia pochwal sie i zapodaj przod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 tez przygodowki, ale bardziej pod "logiczne " podchodzące: nowa: AURA: FATE OF THE AGES (po trzech dniach kombinowania nad jedną zagadką, mówisz sobie że skoro jej nie umiesz rozwiązać to musisz być skończonym debilem - a tu się okzauje że rozwiązanie prawie banalne, zna ktos to uczucie? :) - do solucji musialem looknac na 3 zagadki przed koncem gry i okazala sie 10 razy latwiejszejsza niz wczesniejsze - zmecenie materialu? :)) starsza: MYST III EXILE (grałem z kumplem po 7 h na dzien - ta gra sprawia najwieksza frajde po rozwiazaniu pojedynczej zagadki) coming soon: MYST IV REVELATION (wiem tyle, że po AURZE musze se z 2 miechy przerwy zrobic :P ) Podsumowujac: jezeli naprawde chcesz powysilac szare komorki - a masz logiczne podejscie do takich spraw, to goraco polecam. cieszą oko, a przede wszsytkim, jak juz pisalem - zarąbiasta satysfakcja z kazdej rozwiazanej zagadki. Ja właśnie rozpoczęłam swoją przygodę z AURA.... kilka zagadek rozwiązałam jednak teraz utknęłam (już 3 dzień i proszę o pomoc. Czy możesz mi przesłać solucję? Będę bardzo wdzięczna. Mail: mmlena@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...