Skocz do zawartości
MK-Mateusz

Jak Przygodóke Polececie Na Dzien Dzisiejszy....

Rekomendowane odpowiedzi

Broken Sword - The Shadow of the Templars PL ma ktoś może bardzo poszukuje o ile jest takowe??

Tak wogule to dziwie się ze nikt nie polecił jeszcze Larrego wszystkie częśći zwłaszcza 7 w języku Polskim jest rewelacyjna!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy niektore Survival horrory tez sie licza ?? Mozna je tez okreslic mianem przygodowek.Mam na mysli serie Silent Hill (polecam wszystkie na tym samym poziomie - kazda z nich cos wnosi fajnego) Resident Evil'e i Alone in the Dark'i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wszyscy polecam The Longest Journey i jak kolega wyzej Gothica oraz Prince of Persia (elementy przygodowek tez sa) a ze starszych Maniac Mansion Lucas Art'u (jak pogrzebiecie po necie jest za friko na firmowych stronach z programami np. IDG [tym tekstem nie namawiam do piractwa :? {jak tak to edytuje}])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro w CDA wychodzi Post Mortem, nie gralem, ale podobno gra fajna. Poza tym w kiosku za niecale 20 zloty jest Black Mirror, wydane bodaj przez niznana mi blizej serie PC FUN. Dodam, iz gra zostala spoloniznowana fatalnie, jednak sama gra jest na wysokim poziomie. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Tam już wyżej widziałem jak ktoś wymienił gre "Zegarmistrz" gra jest fajna i można się przyniej troche pobawić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi