Milo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Broken Sword - The Shadow of the Templars PL ma ktoś może bardzo poszukuje o ile jest takowe?? Tak wogule to dziwie się ze nikt nie polecił jeszcze Larrego wszystkie częśći zwłaszcza 7 w języku Polskim jest rewelacyjna!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Uru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 dziwie sie ze nikt nie wspomnial o serii MYST :) to są naprawde zajedwabiste gry, aczkolwiek bywaja skomplikowane... Teras wychodzi Myst IV: Revelation ... Juz sie nie moge doczekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Syberia 2 PL , jakis czas temu tak sobie zalaczylem i wciagla mnie na maxa ;) przeszedlem w pare dni cala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Syberia 2 PL , jakis czas temu tak sobie zalaczylem i wciagla mnie na maxa ;) przeszedlem w pare dni cala ;)Wspomniales tylko o drugiej czesci. Probowales pierwsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura Bura Master Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Dziwi mnie, że nikt nie wspomniał o grze Gilbert Goodmate(czy coś takiego). Żeby w nią grać trzena mieć napęd odczytujący DVD. Gra jest jedną z najlepszych przygosówek w jakie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Czy niektore Survival horrory tez sie licza ?? Mozna je tez okreslic mianem przygodowek.Mam na mysli serie Silent Hill (polecam wszystkie na tym samym poziomie - kazda z nich cos wnosi fajnego) Resident Evil'e i Alone in the Dark'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Gothic to nie gra przygodowa, tylko cRPG, ale naprawde warto w to zagrać... :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Broken Sword 2 wessał mnie na wiele godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Tak jak wszyscy polecam The Longest Journey i jak kolega wyzej Gothica oraz Prince of Persia (elementy przygodowek tez sa) a ze starszych Maniac Mansion Lucas Art'u (jak pogrzebiecie po necie jest za friko na firmowych stronach z programami np. IDG [tym tekstem nie namawiam do piractwa :? {jak tak to edytuje}]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jutro w CDA wychodzi Post Mortem, nie gralem, ale podobno gra fajna. Poza tym w kiosku za niecale 20 zloty jest Black Mirror, wydane bodaj przez niznana mi blizej serie PC FUN. Dodam, iz gra zostala spoloniznowana fatalnie, jednak sama gra jest na wysokim poziomie. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Tam już wyżej widziałem jak ktoś wymienił gre "Zegarmistrz" gra jest fajna i można się przyniej troche pobawić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Polecam fajną przygodówkę X-Files. Jest stara ale grywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...