Mysterio Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam, Zastanawiam się nad kupnem tej grafy (Radeon x600) na pci express, ale nie wiem czy do tego trzeba mieć jakąś konkretną płytę która zamiast agp będzie miała pci, czy może być ta co mam w opisie :? Wkońcu na niej też są wejścia pci :? Wiem że pytanie jest trochę lamerskie ale się nie śmiejcie bo nikt przecież nie jest wszystko wedzący;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Niestety czeka cię zmiana płyty na taką co ma port PCI Express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 kup se 9600pro i podkręć, nie zobaczysz różnicy, a zaoszczędzisz 400 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...