Kaazak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Bardzo Was prosze Panowie i Panie zgubilem sterowniki do karty muzycznej zintegrowanej jest to plyta mainbord k7s5a jesli ktos z Was posiada te sterowniki albo adres www skad moglbym je sciagnac prosze o pomoc. Jestem laikiem nie znam sie zabardzo nie wiem gdzie szukac mam nadzieje ze mi pomozecie. Pozdrawiam Kaazak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://www.amptron.com/asp/driverslist.asp?name=K7S5A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaazak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dziękuje Ci bardzo bardzo mi pomogłeś działa wszystko idealnie jest super jescze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam Kaazak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Dziękuje Ci bardzo bardzo mi pomogłeś działa wszystko idealnie jest super jescze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam Kaazak jeden ze szczęściarzy którego bydło nie zbeształo... Twiggy > positive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...