raznarok Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 WiTAm Mam problemik mały , minaowicie moja krata graficzna(gf 2 ti) (cfhyba zaczyna szwankowac) A konkretiej Gdy właczalem komputer jeszcze tydzien 2 temu , to musialem zresetowac go przynajmniej raz ,bo monitor sie nie chcial wlaczac, czyli chyba z kartą cos , a teraz ,komputer juz sie nie chce prawie wlaczac , ,ALe jak juz sie wlaczy to chodzi Wczoraj z kolegą zobaczylismy ze ta zapinka na karte jest troche uszkodzona i myslimy ze to moze wina ,cosn nie kontaktuje albo cos , i poprawilismy ją troche bardziej podciagnelismy , i jak by działało , Ale dzis , okazała sie ze to chyba nie to , bo karta chyba jest dobrze wmontowana , ?? Ma ktos jakies pomysly co to moze byc ?? A jeszcze jedno , jak sie wlacza komputer , to swireci sie czerwona lampka na karcie grafiki , (oprocz tego zolta i zielona) Z tą czewoną to dxziwnei jest , raz sie pali raz nie , juz nie wiem , chyba grafika mi pada :/ CO wy na to ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Hmm, ale jeak juz komp. nie wstal to poprostu resetowales i wstawal czy cos poruszales postukales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raznarok Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 na poczatku , wystarczal sam reset ,nic nie ruszalem , dokladnie jeden A teraz to ruszam stukam i w ogole ,juz nie wiem czy to przez to sie wlacza czy po prostu za ktoryms resetem wchodi ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Twoja karta to pewnie Leadtek. Weź instrukcję i poczytaj co sygnalizuje czerwona lampka. Bedziesz wiedzial w czym problem. IMHO to zabrudzony port AGP. Przedmuchaj karte i port sprężonym powietrzem, styki na karcie przetrzyj gumka. Powinno pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 walnij ja pod wode + cif, cala umyj, nasmaruj rdzn pasta na nowo i bedzie wpyciorke. Potem przedmuchaj AGP i na pewno zadziala. Dzisiaj mialem dokladnie to samo :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 U mnie to był problem z monitorem, czasami musiałem restartować nawet 5 razy aby załapał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...