Skocz do zawartości
smerf2222

jaki telewizor panorama

Rekomendowane odpowiedzi

SONY KV-32HQ100 tak sie nazywa cena sklepowa i katalogowa to 12000 a w necie jest po 9999 np tu : http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=30 ale sony zrobil promocje jakas i jeden sklep mial za 7499zł,kupilem z www.rtvagd.net

ps stoliki na allegro sa 650zł pod 32 rzekomo 50% skleny cepowej,taki kupiłes te 900 to cena sklepowa?i jak to sie prezentuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena sklepowa po rabacie

czyli z tego co piszesz to by sie zgadzało

ja zastanawiałem sie miedzy

thomsonem philipsem i właśnie sony

inne marki?

jakie/?

Loewe czy jak to sie pisze to raczej juz nie budzetówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz mam wdomu tv super ale mam jeden problem :) jeak cos w filmie sie szybciej porusza (lub biegaja ludzi grajac w pilke)nie nadaza przetworzyc obrazu zostaje obwutka wokol nich,robia sie takie kwadraty czasem nawetna 1cmx1cm,czy czeba wlaczyc jakas funkcje,gosc powiedzial ze to moze sie czasami zdarzyc ze wzgledu na tuner od cyfry nie nadaza przetworzyc,mozliwe?

ps wie ktos czy mozna wymienic tuner z cyfry+ za free na nowszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz mam wdomu tv super ale mam jeden problem :) jeak cos w filmie sie szybciej porusza (lub biegaja ludzi grajac w pilke)nie nadaza przetworzyc obrazu zostaje obwutka wokol nich,robia sie takie kwadraty czasem nawetna 1cmx1cm,czy czeba wlaczyc jakas funkcje,gosc powiedzial ze to moze sie czasami zdarzyc ze wzgledu na tuner od cyfry nie nadaza przetworzyc,mozliwe?

ps wie ktos czy mozna wymienic tuner z cyfry+ za free na nowszy?

he he to normalka w polskim c+

tez mam i tez tak jest

niekiedy lepiej niekiedy gorzej

tuner philips

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są efekty kompesji MPEG2 stosowanej w TVSAT. Cyfra+ na swoich kanałach ma dosyć dobrą jakość, w porównaniu np. do paczki Cyfrowego Polsatu. Jeśli chodzi o sprzęt, to nie musisz przecież używać tunera cyfry. Jak masz pieniążki to kup sobie jakiś wypasiony tuner + moduł CI Seca (Aston), najlepiej z HDD :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi